Fost deputat de Târgoviște: “Ministerul Dezvoltării a respins finanțarea lucrărilor la centura orașului”

Fostul deputat de Târgoviște, Radu Popa, a anunțat, astăzi, pe pagina sa de facebook că Ministerul Dezvoltării a respins refinanțarea proiectului de centură a municipiului. Contactat telefonic de Gazeta Dâmboviței, fostul deputat a spus că lucrurile stau exact cum le-a scris.

Înțeleg că astăzi e ziua primarului din Târgoviște,Cristi Stan. Îi transmit și eu toate cele bune.

Tot azi, Primăria Targoviste a fost anunțată că Ministerul Dezvoltării a respins finanțarea lucrărilor la centura orașului.

Motivele sunt mai multe dar cel mai important e legat de absenta unei Hotărâri de Guvern care sa ateste ca drumul național este proprietatea municipalității. Probabil că viitorul ministru al Dezvoltării și premierul Dăncilă abia așteaptă să îi ajute și pe Adrian Tutuianu și pe Cristi Stan,având in vedere noile relații de prietenie consolidată.” este mesajul postat de Radu Popa.

Administrația locală spera ca centura municipiului, proiect început în 2012, să fie refinanțat pe POR 2014 – 2020, depunând un proiect în comun cu CJD. Contractul pe care se lucrează acum este semnat în iunie 2017, iar după o prelungire, termenul de finalizare este decembrie anul curent. Este imposibil ca acest termen să fie respectat. Printre alte probleme, nici unul dintre cele patru poduri cuprinse în centură, nu este nci măcar aproape de finalizare.  Săptămâna trecută, un tronson din strada Petru Cercel, proaspăt asfaltată, a fost spart pe o  lungime considerabilă, după ce canalizarea, nou executată, s-a lăsat, iar în asfalt a apărut o denivelare importantă.

Până la acest moment, Primăria Târgoviște nici nu a infirmat, nici nu a confirmat, informația făcută publică de fostul consilier al lui Victor Ponta. Totuși, surse din rândul constructorilor susțin că primăria avea, săptămâna trecută, promisiunea că situația va fi rezolvată pănă la finele acestei luni.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Fost deputat de Târgoviște: “Ministerul Dezvoltării a respins finanțarea lucrărilor la centura orașului”

 • 12 octombrie 2018 at 0:51
  Permalink

  Centura Targoviste -Contract din 03.02.2009. Furat, evaporat, risipit 30% din banii europeni. De frica restituirii celor 30% “pe persoana fizica”Primaria s-a imprumutat in contul celor 70% ramas de efectuat?! Intre timp “impotenta ” administratiei de a finaliza 13 KM de Centura este “trecuta ” pe “relele relatii” dintre niste “maimutoi”. Maimutoi, maimutoi… dar fraierii suntem noi… care ii credem ..ii votam…si dupa aia ne miram!

  Reply
 • 11 octombrie 2018 at 20:45
  Permalink

  mincinosi fara rusine,pe str.Petru Cercel acea portiune nu a fost finalizata de la inceput,acum alti bani,nu au terminat nici troruarele,au lasat portiuni de 2m neasfaltate,

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro