Despre banii pe calamități: ,,Din păcate, în guvernarea PNL, calamitățile sunt doar galbene’’

Distribuie:

În județul Dâmbovița, doar localitățile conduse de primari liberali primesc bani pentru calamități! O spune președintele CJD, Alexandru Oprea care și-a exprimat ieri indignarea față de această decizie a Guvernului Orban care împarte județul în ,,galbeni și roșii, în buni și mai puțini buni’’. Potrivit acestuia, dintre cele șase localități aflate pe hotărărea de guvern care au primit finanțare, cinci sunt conduse de primari ai PNL, iar cea de-a șasea este condusă de un edil care și-a exprimat deja dorința de a candida pe listele PNL.  De asemenea, Alexandru Oprea a ținut să sublinieze că proiecte importante realizate la nivel județean pe infrastructură rutieră, și nu numai, așteaptă să fie finanțate de actuala guvernare liberală.

,,Despre asfaltarea DJ 714 Moroieni – Sanatoriu – Orzea vă spun următoarele. La această dată CJD a realizat documentația tehnico – economică pentru reabilitarea și modernizarea sectorului Lac Bolboci- Cheile Tătarului pe o lungime de 5,6 km. Obiectivul a fost transmis la Compania Națională de Investiții  (CNI) în vederea finanțării din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social. În ceea ce mă privește m-aș bucura ca această companie a statului român condusă de reprezentanții PNL să finanțeze aceste proiecte. Eu nu împart și PSD a demonstrat cu prisosință în acești patru ani că nu a împărțit populația județului, așa cum din păcate au făcut-o liberalii, în galbeni și roșii, în buni și mai puțini buni. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) fiecare comunitate din județul Dâmbovița a primit bani.

La fiecare rectificare pe ceea ce a însemnat fondul de rezervă, alocările de bani pentru calamități, la lucrările de primă urgență au beneficiat de finanțare și localitățile conduse de primari ai PSD, dar și de primari ai PNL. Din păcate, în guvernarea PNL, calamitățile sunt doar galbene. Se dau fonduri doar în localitățile galbene, ceea ce este inacceptabil. Din cele șase localități aflate pe hotărărea de guvern care au primit finanțare, cinci sunt conduse de primari ai PNL și una condusă de un primar despre care am fost anunțați că și-a exprimat dorința de a candida pe listele PNL. Și ca să desăvârșească această bătaie de joc, la o comună, Uliești, nu am nimic cu locuitorii de acolo, au acordat pentru calamități 1,7 milioane de lei, iar pentru un drum județean, ca să fie tabloul complet, au alocat 10.000 de lei. Dacă asta este echitate, eu mă opresc în a face alte comentarii’’, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro