Crizantema de aur, un eveniment al tradiţiei târgoviştene

Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi-au unit forţele pentru ca şi anul acesta Crizantema de Aur, cel mai longeviv eveniment muzical al României, să se ridice la standardele aşteptate atât de participanţi, cât şi de spectatori.

La conferinţa de presă susţinută de primarul Gabriel Boriga a fost prezent şi vice-preşedintele CJD, Ioan Marinescu, care a ţinut să precizeze că aportul financiar al Consiliului Judeţean este unul mult mai mic decât al Primăriei, astfel Primăria participă la acest festival cu suma de 5 miliarde de lei vechi, iar Consiliul Judeţean cu suma de 500 de miliaone de lei vechi.

Cu toate acestea, primarul Gabriel Boriga a dorit să evidenţieze că nu contează banii când se vorbeşte despre un eveniment care este unul tradiţional pentru Târgovişte „viaţa culturală nu trebuie să ţină cont de culoarea politică. Această colaborare este un semn de normalitate.”a continuat primarul.

Tema principală a decorului din acest an este natura.

Abonamentele pentru toate cele trei zile de spectacol sunt 100 de lei, iar biletele pentru fiecare seară sunt 40 de lei, în primele două seri, respectiv 50 de lei în ultima seară a festivalului.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro