Cererea de refinanțare a Centurii Municipiului, neeligibilă! Decizia finală, după contestații

Vești proaste pentru Centura municipiului Târgoviște. Cererea de refinanțare din bani europeni, pe proiectul în care Consiliul Județean s-a asociat cu primăria Târgoviște pentru finalizarea Centurii, nu este eligibilă, conform unei comunicări transmise de ADR.

Reprezentanții administrației locale susțin că proiectul a fost încadrat greșit de către ADR  la “proiecte noi”, nu “proiecte aflate în desfășurare”, așa cum este cel de la Târgoviște. Conținutul dosarului pentru proiecte noi este diferit, de cel pentru proiecte în desfășurare, așa că la evaluarea celui de la Târgoviște au lipsit documente care nu ar fi fost, de fapt, necesare. Cristan Stan spune că acesta este motivul respingerii și că împreună cu CJD va formula o contestație, Consiliul Judetean fiind titularul proiectului actual. Totuși, lucrurile trebuie lămurite, obligatoriu, până la finele anului, altfel Centura Târgoviștei pierde șansa la refinanțare din fonduri europene.

Contactat de Gazeta Dâmboviței, directorul ADR, Liviu Mușat a spus că nu poate formula un răspuns cert pe subiectul Centurii Târgoviște decât după contestații: “Întrucât procesul de evaluare nu este finalizat, vom amâna considerațiile publice până la finalizarea evaluării, incluzand și perioada de contestații.

Autoritățile dâmbovițene încearcă să acceseze o finanţare nerambursabilă în valoare de aproximativ 60 de milioane de lei, prin Axa 6/6 a Programului Operaţional Regional- Proiecte Nefinalizate.

Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Cererea de refinanțare a Centurii Municipiului, neeligibilă! Decizia finală, după contestații

  • 5 decembrie 2018 at 16:00
    Permalink

    cum asta e mai mult decît îi duce capul și interesul în dezvoltarea comunității, iată rezultatul 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro