Centrul laudă ALDE Dâmboviţa şi ar vrea preşedinţia CJD în 2016

Prezentă, ieri, în judeţul Dâmboviţa, ministrul Graţiela Gavrilescu, vicepreşedinte ALDE, a lăudat organizaţia dâmboviţeană despre care spune că este în topul celor care au reuşit fuziunea PC – PLR. După laude, însă, vin şi sarcinile. Gavrilescu spune că de la ALDE Dâmboviţa se aşteaptă un scor de 10 procente în alegerile locale de anul viitor:

“Pentru Dâmboviţa avem un scor ambiţios de 10 procente, un scor care să ne ajute să obţinem un număr confortabil de consilieri locali, municipali şi judeţeni astel încât să putem, prin negocieri, să accedem chiar şi  la funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean.  Mi-aş dori un foarte bun candidat ALDE la primăria Târgovişte, un posibil primar” a spus Gavrilescu.

ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor) s-a format în luna iunie prin fuziunea PLR şi PC.

“ALDE Dâmboviţa este printre primele organizaţii validate în Consiliul Politic Central şi este printre judeţele frunţase care au reuşit să-şi formeze birouri politice într-un număr foarte mare” a precizat preşedintele ALDE Dâmboviţa, Georgică Dumitru. 

Situaţia din teren a fost explicată de preşedintele executiv ALDE Dâmboviţa,  Petre Ionel: “Avem în acest moment constituite 71 de organizaţii din 89. Organiyarea înestul până la 89 o vom face până la 31 octombrie pentru că atunci va trebui să preyentăm comisiei centrale candidaţii pentru funcţiile de primari şi e conslieri judeţeni.” 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Centrul laudă ALDE Dâmboviţa şi ar vrea preşedinţia CJD în 2016

  • 10 septembrie 2015 at 9:52
    Permalink

    L-a ,,platit ” bine Tutuianu pe Georgica Dumitru pentru a juca rolul de iepuras. Probabil ca si G Dumitru si-a cumparat o oglinda fermecata care ii spune in fiecare zi ce frumos, destept, descurcaret si,,ghiocel”eficient este!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro