BUTIMANU: Rețeaua școlară, pregătită pentru începerea anului școlar

Edilul comunei Butimanu a anunțat că rețeaua locală școlară este pregătită pentru începutul anului școlar, indiferent de scenariul în care s-ar putea desfășura orele. Școlile au fost igienizate, efectuându-se reparații acolo unde a fost necesar. În același timp au fost dotate cu dezinfectanți și măști. În cazul unui scenariu on line, copiii fără posibilități au primit tablete din partea administrației.

A fost un an dificil pentru toți dar am reușit să depășim împreună provocările impuse de pandemia de COVID-19 și anul acesta suntem și mai bine pregătiți. Copiii din comuna noastră au acces la un învățământ modern, cu săli de clasă și laboratoare frumos amenajate și dezinfectate. Am dotat școlile și grădinițele cu măști de protecție, săpun, dezinfectanți și au fost implementate măsuri de distanțare etc.

Școala Gimnazială din Butimanu fost reabilitată, s-a intervenit la instalația electrică și s-a reparat mobilierul. De asemenea, a fost zugrăvită și s-au efectuat lucrări de reparații generale atât la interior, cât și la exterior. Acestea ne permit păstrarea unui program relaxat de învățare.

Cele două grădinițe au fost, de asemenea, reparate, zugrăvite, igienizate și dotate cu toate cele necesare desfășurării în cele mai bune condiții a actului educațional. La grădinița din Sterianu lucrările au fost mai ample și au cuprins întreaga clădire, după cum se poate vedea și din imagini. De asemenea, au fost reparate și îmbunătățite locurile de joacă din curțile celor două grădinițe.

O mare parte din copii au fost dotați cu tablete care au acces la internet.

Este un an dificil, în continuare, dar am construit din timp și construim în continuare, dotăm permanent școlile și grădinițele. Găsim soluții! Mulțumesc profesorilor și părinților pentru echipa pe care o fac împreună cu noi. An de an avem mai mulți copii, ei reprezentând viitorul nostru ca nație! Sunt părinte și vă asigur că înțeleg perfect provocările permanente, iar ca primar fac toate eforturile să le rezolv.

Așteptăm rezultate bune la învățătură, dragi copii!

Vă urez multă sănătate și succes!” a transmis primarul Gabriel Dragnea, la începutul anului școlar.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro