BĂLENI: Sfârșitul lui 2016 vine cu un portofoliul de proiecte pentru comunitate

Trei proiecte importante de infrastructură au aprobat consilierii locali de la Băleni, pe finalul acestui an. Finanțarea vine, exclusiv de la bugetul localității, în condițiile în care Consiliul Județean Dâmbovița nu a alocat nici un leu localității din sumele pentru echilibrarea bugetelor locale.

La propunerea primarului Florea Mușat, consiliul a probat finanțare pentru amenajarea parcării și a zonei pietonale din fața Liceului Tehnologic, dar și din fața primăriei comunei și a poliției locale pe strada Brazilor  (239.000lei), Înlocuirea podețelor și a amenajarea șanturilor pe strada  Gh. Gr. Cantacuzino  (119.000 lei) și pietruirea unor drumuri de exploatație agricolă pe 6 kilometri (120.000 lei),  precum și modernizarea prin asfaltarea a drumului Taraș (223000 lei).

Florea Mușat, primar Băleni: Încercăm să face cât mai mult cu banii pe care îi avem în bugetul local. Sunt proiecte importante pentru localitatea noastră care țin atât de siguranța cetățenilor, cât și de confort și asigurarea unei infrastructuri moderne. Din păcate, nu am primit nici un ban de la CJD și suntem obligați să ne descurcăm doar prin forțe proprii. Îi asigur pe locuitorii comunei Băleni că vom face tot posibilul să punem în practică proiectele de care comunitatea are nevoie.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro