BĂLENI: Investiţii din bugetul local pentru îmbunătăţirea infrastructurii comunale

Primăria Băleni alocă, în acestă perioadă, resurse financiare de la bugetul local pentru două proiecte de investiţii în infrastructura locală. Este vorba despre înlocuirea a 30 de podeţe pe strada Gh. Gr. Cantacuzino, arteră importantă a localităţii. Înlocuirea urmăreşte evitarea inundării gospodăriilor, problemă cu care oamenii se confruntă în timpul precipitaţiilor importante cantitativ. Schimbarea podeţelor se va face în paralel cu amenajarea şanţurilor, pentru drenarea eficientă a apelor pluviale.

Trebuie să rezolvăm problema inundării gospodăriilor, problema care nu mai poate fi ignorată. florea musatComunitatea noastră este una de oameni harnici, care muncesc foarte mult şi pe care autoritatea locală are datoria să îi respecte şi să îi ajute cu ceea ce ţine de infrastructura locală. Avem şi alte proiecte în pregătire, toate gândite pentru binele comunităţii, pe care le vom rezolva în funcţie de buget şi de prioritate, a declarat Florea Muşat, primarul comunei Băleni.

Concomitent cu înlocuirea podeţelor, primăria  demarează lucrări de întreţinere pe drumul Comunal 41 Băleni – Cornăţelu, costurile fiind suportate tot din bugetul local.

baleni-3

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro