A devenit funcțional sistemul de supraveghere video de la Butimanu

Începând cu această săptămână comuna Butimanu dispune de un modern sistem de supraveghere video, compus din camere video ultraperformante, dispuse pe întreg teritoriul comunei, acoperind toate satele componente ale acesteia.

“Sistemul de supraveghere video este extrem de util pentru că: înregistrează atât datele din trafic, anumite camere fiind așezate in puncte strategice sunt capabile să identifice automat numerele de înmatriculare ale vehiculelor previne fenomenul infracțional, ajutând la rapida identificare a eventualilor răufăcători, creează un climat de siguranță pentru populație, ajuta la prevenirea și stoparea fenomenului nedorit al depozitarilor ilegale de deșeuri pe raza comunei Butimanu.
Referitor la acest ultim aspect, reamintim faptul că in cazul identificării persoanelor care practică această îndeletnicire sau pur și simplu încearcă sa se debaraseze de gunoi, resturi provenite din construcții, demolări etc, resturi vegetale, într-un cuvânt gunoi, sancțiunile sunt drastice ai vor fi aplicate fără nicio reținere.
Mai reamintim faptul că legea prevede confiscarea vehiculului cu care a fost transportat gunoiul sau deșeurile respective, la care se adaugă o amendă de până la 3.000 lei.
A sosit momentul să pășim in lumea civilizată, dar deși mulți ne dorim “o țară ca afară”, nu facem nimic in acest sens.”  a declarat primarul Gabriel Dragnea, după punerea în funcțiune a sistemului.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro