ortooxacell kiss2022.gif Flax

DÂMBOVIȚA: Turcii de la CURENT METAL vor construi, până în iulie 2018, fabrica de la Văcărești

Astăzi, 14 decembrie a.c., președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a purtat discuții cu acționarii societății comerciale cu capital turcesc CURENT METAL referitoare la stadiul demersurilor privind înființarea, în localitatea Văcărești, a unei fabrici destinate realizării de componente necesare în procesul de producție al firmei SC ARCTIC SA.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții societății CURENT METAL au prezentat proiectul viitoarei fabrici de la Văcărești, o clădire de 11.000 mp. Preconizat a se finaliza în luna iulie a anului viitor, proiectul este unul important pentru dezvoltarea și deschiderea județului Dâmbovița către noi investiții și va contribui la crearea a cca. 900 de locuri de muncă.

CURENT METAL este parte a companiei AKIM METAL, un important producător de componente în industria aparatelor de uz casnic, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniu, care deține 8 fabrici în Turcia. În cadrul sucursalei din județul nostru, urmează a fi produse 10 piese componente pentru mașinile de spălat ale SC ARCTIC SA (din material plastic, inclusiv carcasele), investiția ridicându-se la o valoare de aproximativ 50 milioane Euro.

La întâlnire au fost prezenți: vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alin Manole, Romică Stoica – primarul comunei Văcărești, și Marian Șerban – director de producție și tehnologie al SC ARCTIC SA.

Din partea grupului CURENT METAL au participat: Yusuf Böyet – președinte, Osman Samast – director general, Ali Fazil Böyet – ass. director general, Abdullah Böyet – membru în consiliul de conducere, și Mehmet Oğuz Dev – manager proiect.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media