Zeci de tineri din zona Titu întorși de pe litoral, pentru că unul avea coronavirus

Distribuie:

Foto: facebook – 10 steaguri costinesti

Un tânăr de 19 ani, din Dâmbovița, fiul unui jandarm, a plecat brusc de la mare după ce părinţii l-au anunţat că sunt infectaţi, iar în scurt timp şi el a fost confirmat pozitiv.  Acesta a făcut parte dintr-un grup de zeci de tineri, dar nu este clar câți, autoritățile dâmbovițene vorbin de 26, iar cele constanțene de 40.

Aurelian Popa, prefectului judeţului Dâmboviţa, a declarat pentru Pro tv:  “A venit la spital, s-a simţit foarte rău, a fost testat, s-a pozitivat testul, testat Covid. Tânărul a spus că vine de la mare, unde a fost cu un grup, la Costineşti, de 26 de persoane. Se extinde ancheta epidemiologică”.

În același timp, Cristiana Mihaela Schipor, Director DSP Constanța spune că ar fi vorba de mult mai multe persoane: “Am indentificat grupul, erau în jur de 40. Au verificat actele organizatorului, erau bine, s-au făcut şi înregistrări şi poze cu fiecare, că au respectat pe durata transportului”.

Tinerii au fost urcaţi în autocar şi trimiși acasă. Cei mai mulți dintre cei care au mers împreună pe litoral, la Costinești, sunt din localitatea Braniştea, de lângă oraşul Titu, mai precis 23 dintre ei. Autoritățile spun că numai cei care se vor simţi rău sau vor prezenta simptome urmează să fie testați.

Sursa stirileprotv.ro

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro