Vrei să ajungi spion? SRI a dat startul înscrierilor la cursuri!

Tinerii care visează la o carieră în Serviciul Român de Informaţii au acum ocazia să-şi îndeplinească visul. SRI a dat startul înscrierilor la cursurile Academiei Tehnice Militare, pentru anul universitar 2012-2013.

Potrivit site-ului Serviciului Român de Informaţii, vor fi admişi doar 28 de candidaţi. Cele mai multe locuri alocate sunt în domeniul sistemelor informatice militare, potrivit Realitatea TV.La specializarea „Calculatoare şi sisteme informatice pentru securitatea naţională” sunt 16 locuri, la „Transmisiuni”, cinci, iar la „Echipamente şi sisteme electronice militare”, două. Alte 5 locuri sunt rezervate Facultăţii de Mecatronică şi sisteme Integrate de Armament. Cei care vor să se regăsească pe lista de admişi vor trebui să treacă de probele scrise şi de cele de aptitudini fizice şi psihice.

Probele de concurs vor fi la matematică-fizică şi limba engleză. Conţinuturile evaluate la limba engleză corespund trunchiului comun din Programa de examen de Bacalaureat 2012, iar la celelalte discipline evaluările vor fi din elemente de algebră liniară şi geometrie analitică, elemente de analiză matematică, mecanică, termodinamică, producerea şi utilizarea curentului continuu.

Probele cu caracter eliminatoriu vor consta în: interviuri de selecţie, evaluare psihologică preliminară, examinare medicală, probe sportive şi test de inteligenţă.Condiţiile de înscriere sunt afişate pe site-ul Serviciului Român de Informaţii.

 Intenţiile de înscriere se pot comunica la numerele de telefon:021.305.47.54 (între orele 8:00-19:00) / 021.305.47.46 sau 021.305.47.53 (între orele 8:00-14:30).Ulterior candidaţii vor fi contactaţi pentru verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare şi întocmirea dosarelor de concurs.

sursa:realitatea

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro