Volintiru, replică pentru Ţuţuianu la investirea şefului PC! Racolarea de PDL-işti e sămânţa scandalului

Distribuie:

Numirea lui Georgică Dumitru în funcţia de preşedinte al PC Dâmboviţa  a deschis o rană mai veche a politicienilor locali, legată de apartenenţele politice anterioare şi adversităţile din trecut. Deşi l-a felicitat pe Georgică Dumitru, şeful PSD, Adrian Ţuţuianu, fost adversar politic al acestuia a transmis, la investire, într-o “scrisoare de pace”, un mesaj de război. “Vreau să-i mulţumesc lui Cătălin Olteanu pentru că a fost un partener serios, un om devotat USL. Apreciez în mod deosebit şi prestaţia lui Cătălin Rădulescu ca şi consilier municipal, dar şi  ca şef al direcţiei pentru pază. Vreau să vă spun că dacă am avut iniţial o reticenţă faţă de Georgică Dumitru, viaţa mi-a arătat că poate fi un partener de drum bun. Îi mulţumesc pentru implicarea în activităţile pe care le-am avut la CJD, am mers împreună şi în ţară şi în străinătate în încercarea de a găsi investitori pentru Dâmboviţa  dar am mers şi la miniştri PC pentru a rezolva problemele presante ale judeţului. Sper şi îmi doresc din tot sufletul ca să nu uităm niciunii, aşa în paranteză fiiind spus, mai uită unii, că noi am câştigat alegerile cu un slogan: Să facem dreptate! Şi oamenii ne-au dat un anume mandat, care exclude poziţiile duplicitare pe care le au unii şi alţii în relaţia cu cei care până mai ieri au fost şi sunt adversarii noştri politici. »  a fost mesajul dat de preşedintele PSD Dâmboviţa.

Cel vizat, şeful liberalilor, Mihail Volintiru, a ridicat mănuşa şi a dat glas pentru prima dată public unor realităţi pe care toată scena politică locală le ştie, dar le-a trecut la categoria tabu. “În mersul firesc al lucrurilor, dată fiind alianţa de centru dreapta mă gândesc că eu ar fi trebuit să fiu primul care să-l felicite aici pe Georgică Dumitru. O fac la urmă, dar ca întotdeauna cei din urmă vor fi cei dintâi. Georgică eu îţi urez succes, sper că ştii în ce te-ai băgat. Deşi, Tuţuianu îmi tot reproşează că aş avea afinităţi cu duşmanul politic eu vin şi vă spun că sper că n-aţi uitat că Georgică Dumitru vine din PDL, Vali Calcan vine şi el tot din PDL, motiv pentru care credeţi-mă, o spun pentru prima dată, porţile deschise sunt şi la noi şi la PC. Mă îndoiesc că PC-ul îşi va creşte organizaţia luând membri PSD sau PNL, mă îndoiesc că sub conducerea mea PNL va lua membri de la PSD, deci resura umană rămâne la PDL. În plus de asta mai sunt cei neimplicaţi politic, cei pe care încă nu i-am convis cu acţiunile noastre. » a spus Volintiru.

Numirea lui Georgică Dumitru în fruntea PC vine într-un moment şi aşa destul de tensionat al relaţiilor din USL Dâmboviţa. Cel puţin până acum părea că relaţia politică Ţuţuianu – Olteanu funcţiona perfect, în ciuda faptului că PC era într-o alianţă directă cu PNL. Rămâne de văzut acum care va fi viitorul relaţiilor dintre cele trei partide, conduse acum de oameni care nu par a fi dispuşi să facă paşi înapoi.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro