Vladu, Dumitru, Badea şi Calcan, în conducerea comisiilor de specialitate ale Parlamentului

Deşi, în actuala formulă legislativă, nici un dâmboviţean nu mai face parte din conducerera celor două camere, unii dintre parlamentarii noştri au fost aleşi în conducerile comisiilor de specialitate.

Astfel, Iulian Vladu, deputat PDL de Găeşti, a fost ales ca vicepreşedinte al comisie de muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor. Vladu a activat în această comisie şi în mandatul trecut, când a adus comisia în Dâmboviţa pentru o şedinţă de lucru. Din aceeaşi comisie face parte şi deputatul Vasile Horga.

Deputatul USL de Răcari, Georgică Dumitru, este secretarul Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare.

Restul parlamentarilor de Dâmboviţa fac parte ca membrii din următoarele structuri: Ionuţ Săvoiu (USL) – Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, Rovana Plumb (USL), Carmen Moldovan (USL) şi Florin Popescu (PDL) – Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic, Radu Popa (PPDD) – Comisia pentru sănătate şi familie şi Comisia pentru afaceri europene, Ion Pârgaru(USL) – Comisia pentru politică externă şi Stanciu Zisu (USL) – Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice. Deputatul independent Ion Stan nu figurează pe site-ul Camerei Deputaţilor ca făcând parte din vreo comisie.

 

La Senat, trei din cei patru senatori de Dâmboviţa sunt în strucuturile de conducere ale comisiilor din care fac parte. Leonardo Badea (USL) este secretarul Comisiei pentru privatizare şi administrarea activelor statului, Valentin Calcan (USL) este secretarul Comisiei pentru Buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital, comisie din care face parte şi Ovidiu Isăilă (PDL). Sorin Roşca Stănescu (USL) este secretarul Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minorităţi, dar face parte şi din Comisia pentru artă şi mijloace de comunicare în masă.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro