Vineri, premierul Victor Ponta vine la Renault Titu

Premierul Victor Ponta va efectua, vineri, o vizită la Centrul Renault de la Titu. Ponta va fi însoţit de premierul Franţei, Jean-Marc Ayrault. Vizita, la Centrul renault de la Titu, va începe la ora 10.00.

”Vom participa mai mulţi şefi de instituţii de la nivel de judeţ şi parlamentari, adică voi fi prezent eu, prefectul judeţului, primarul oraşului Titu, senatorul Valentin Calcan şi deputatul Ionuţ Săvoiu. Este o vizită a premierului Franţei, însoţit de premierul României, la Centrul Renault de la Titu. Pe noi ne interersează să urgentăm finanţarea pentru patru benzi ale drumului Bâldana-Titu şi centura ocolitoare a oraşului Titu”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta spune că se va semna, la Titu, şi un contract pentru decontaminarea zonei fostei unităţi militare de la Boteni.

”La Centrul renault de la Titu am înţeles că se va semna şi un contract cu Ministerul Mediului pentru reabilitarea zonei contaminate din fosta unitate militară de la Boteni care astăzi face parte din teritoriul administrativ al Centrului Renault”, a adăugat Ţuţuianu.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro