VIDEO – Mai multe pensionare s-au rugat la Tăriceanu și Dăncilă, pentru pensii! O femeie i-a pupat mâinile premierului

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și premierul Viorica Dăncilă au fost prezenți la resfințirea bisericii Mănăstirii Dealu, de la Viforâta. Pentru eveniment fusese anunțată și prezența președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar acesta nu a mai venit. Așa că oamenii și-au  îndreptat rugămințile către cei doi politicieni, mai abitir decât rugăciunile către divinitate.

Un grup de pensionare s-au rugat fierbinte pentru pensii mai mari:

Reporter: Pe cine vreți să vedeți?

Pesionară: Pe toți care ne mărește pensiile, toți care ne ajută pe săraci.

Între timp apare Tăriceanu și grupul de femei îl ia cu asalt:  “Să trăiască domnul Tăriceanu. Să știți că toată țara noastră vă stimează. Să ne ajutați. Pensionarii, pensionarii. Să ne dați bani de pensii. Să ne ajutați că suntem amărâți.

 

În mare vervă după ce l-au pupat pe șeful Senatului,  grupul de pensionare a așteptat-o și pe Viorica Dăncilă.

Uite-oNu mai vorbiți tare” le-a apostrofat una dintre ele, în timp ce restul se tot întrebau dacă “ministra” este sau nu. Între timp a apărut și premierul:  “Sărut mâna (una dintre femei s-a plecat și i-a pupat mâinile) și Dumnezeu să vă ajute! Să țineți cu noi, cu pensionarii. Să trăiți doamna ministră. Curaj! Aveți grijă de noi amărâții. Avem pensii mici, nu va lăsați! Noi vă susținem, dar și dumneavoastră pe noi!

Cei doi politicienii au zâmbit larg, s-au pupat cu oamenii  și au dat din cap afirmativ. În programul de guvernare urmează, după Legea salarizării, și o nouă Lege a pensiilor.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro