Sute de oameni au înfruntat căldura, la resfințirea Bisericii Mănăstirii Dealu. Li s-a oferit transport gratuit și apă

Sute de pelerini au luat parte la evenimentul de resfințiire a bisericii din incinta Mănăstirii Dealu. Cei mai mulți nu au reușit să reziste cădurii până la finalul evenimentului, fiind un du-te-vino continuu de oameni. Aceștia au avut la dispoziție, gratuit,  autobuze și microbuze.  Cei care au rezistat pe întreaga durată a slujbei au primit apă de la reprezentanții Crucii Roșii și asistență medicală. Oamenii au putut urmări transmisia live a evenimentului pe mai multe ecrane uriașe. Slujba religioasă a fost oficială de un sobor de preoți în frunte cu Patriarhul Daniel.

La eveniment au luat parte premierul Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, George Ivașcu. Și aceștia au avut de îndurat căldura, zona de VIP-uri fiind plasată în stânga scenei, în soare.

Prezent la eveniment academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici nu a reușit să reziste în soare și a cerut să i se găsească un loc, la umbră.

Oamenii s-au descurcat cum au putut. Unii au fost pregătiți cu umbrele, iar cei mai mulți s-au adăpostit fie pe culoarele chiliiilor, fie la umbra spațiilor verzi. Din fericire, nu au existat incidente grave cauzate de căldură. Lipsa de incidente s-a datorat, în mare parte, punerii la dispoziția pelerinilor a mijloacelor de transport.


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro