Victor Sanda: “Ăştia de leatul meu v-aţi blazat! Ăştialalţi, sunteţi nişte lipitori de tot felul!”

Tot mai dure colegiile prefecturale prezidate de prefectul Victor Sanda. Reprezentantul guvernului în teritoriu pare tot mai nemulţumit de foşti colegi de partid aflaţi în funcţii, dar şi de restul directorilor de deconcentrate. La ultima întâlnire le-a prezis că vor ajunge din birouri, la ghişee, în contextul viitoarei regionalizări. “Eu sunt mâhnit şi vreau să vă spun că ceea ce este deranjant este faptul că serviciile deconcentrate, care au rolul de control nu-şi fac deloc datoria şi o să ajungem cum păţesc şi ăştia de la finanţe (nr. 69 de persoane vor fi disponibilizate din instituţie, din lipsa resurselor). Toţi o să ajungeţi la ghişeu şi e foarte bine, pentru că asta e mentalitatea pe care o avem. Nu ne interesează absolut nimic. V-am dat o sarcină să rezolvăm nişte probleme. Nu aţi venit niciunul. Mai bine să plecaţi, să vină alţii fraţilor. (…) Ăştia care sunteţi leatul meu v-aţi blazat. Ăştialalţi sunteţi nişte lipitori de tot felul de aranjamente mărunte care vă ocupă tot timpul. Nimic serios. Puteţi să vă supăraţi pe mine.” a transmis prefectul.

 Sanda le-a mai repoşoat şi incapacitatea de a aplica legile: “Aveţi următorul obicei. Când vă chem să vorbim ceva, în loc să vorbim esenţa, începeţi să mă băgaţi în legi, să îmi arătaţi cât de bine ştiţi voi legile. O singură hibă are treaba asta: nu le interpretaţi în spiritul legii. Dacă eu Sanda, nu semnez fără Jîjîie sau fără un jurist, înseamnă că după atâţia ani mi-am dat seama că eu, ca structură tehnică, nu pot să interpretez legea în spiritul ei, cât m-aş căzni. O să ajungem când vine omul cu o petiţie, să facă 45 de zile în loc de 30 de zile şi o să primeasca răspunsuri anapoda că nici nu-ţi dai seama ce vrea să spună acela, de la Ploieşti, de la Piteşti, de unde o fi el. Nu înţelegeţi că nu ne mai permitem să facem speculaţii pe tema legii?”

 Recent, într-o dezbatere publică pe tema regionalizării Sanda s-a arătat îngrijorat de soarta judeţului în contextul regionalizării. El i-a certat şi pe parlamentarii prezenţi cărora le-a spus că nu se preocupă să apere interesele judeţului. Victor Sanda pare tot mai deranjat de schimbările din jurul său, acest al doilea mandat de prefectul desfăşurându-se într-un context diferit, în care judeţul a pierdut aproape toată industria grea pe care se baza economia sa. 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro