Vasile Horga (PNL), mesaj către dâmbovițeni: „Salvați România de sub cizma roșie”

România de poveste

          Incredibila poveste a României văzută din afară. Mai bine zis, a oamenilor care o populează. Respectul pentru adevăr pare că a dispărut complet din România de azi. Că stai să citești, că stai să asculți sau că stai să privești, te apucă amețeala dacă vrei să înțelegi. Dar nu ai ce să înțelegi. Ponta și partidul său roșu au reușit în puțin timp să transforme România într-un mare iarmaroc. Toată lumea vinde și cumpără. Orice. Cei mai productivi sunt oamenii lui Ponta. Doar ei se află la putere. Lângă grămada de bani. Evident, banii României. Ponta însă nu face distincția. Este convins că-i este permis orice. De aceea, și acționează așa cum am văzut cu toții în ultima perioadă. A transformat visteria României în pușculița de partid. De acolo a cheltuit până acum banii din impozitele și taxele românilor trudiți din greu de către cei care mai produc în acestă țară. Nu i-a iîntrebat nimeni pe românii contribuabili dacă este bine sau rău ca banii lor să fie folosiți de Ponta pentru campania lui electorală. Nu, a dat Ponta drumul ordonanțelor de urgență pentru satisfacerea fanteziilor sale, convins fiind că din acestea are un câștig cert pentru scopul pe care și l-a propus, acela de a fi președintele românilor. Iar pentru asta a sacrificat investițiile României, a sacrificat banii de cofinanțare a proiectelor pentru absorbția fondurilor europene, a sacrificat banii de educație, dând prioritate tipăririi afișelor sale electorale în detrimentul abecedarelor pentru copii, a sacrificat sănătatea oamenilor oprind construcția și reparația spitalelor sau achiziția de medicamente vitale, a creat pentru prima oară o discriminare între copii, categorisindu-i în săraci și bogați, prin majorarea alocației de stat doar pentru unii, a  amnistiat de-a valma datorii fără nici o analiză de impact și toate doar pentru voturi. Banii tuturor romanilor, munciți din greu, strânși cu greu și aruncați de Ponta cu atâta ușurință în pușculița de partid. Orice român responsabil se întreabă cum de este posibil să deturnezi bani cu destinații inițiale precise, fără să fii considerat criminal. Uite că se poate, în România se poate și cine știe, chiar să și obții beneficii personale dintr-o hoție ordinară.

Ponta  face parte din categoria șmecherilor României. De aceea, este el mândru că este român. Pentru că se consideră șmecher. Principiul lui este dă puțin și poporului ca să-l mituiești și avantajele proprii vor fi pe măsură. Ponta este șmecher pentru că nu spune niciodată adevărul până la capăt și face minciuna să devină credibilă. A fost Ponta acuzat că a fost ofițer acoperit, adică un fel de securist al noului regim, iar pentru asta a lăsat să se înțelegă că trebuie să fii mândru că-ți servești țara. Nu ar fi fost nici o problemă cu mandria lui, dacă individul securist respecta legea și constituția țării de care spune că este mândru. Ponta însă le-a încălcat grosolan pe amândouă și a continuat să-și spioneze colegii procurori sau judecători. Iar pentru asta este mândru. Ponta cu studii înalte juridice se face că nu știe să întocmescă o declarație de avere și interese. În România de poveste cei mai mulți știu să întocmească o declarație de avere. Ponta nu știe. Ponta nu știe de fapt definiția familiei. Ponta nu știe că declaratia de avere privește familia în întregul său. Nu vrea să știe, pentru că este șmecher. Dă mai bine pentru electorat să declare separat el 4 case și 10 conturi și separat Daciana, soția lui legitimă 3 case și 15 conturi, care împreună fac 7 case și 25 de conturi și declarația ar arăta altfel în fața susținătorilor săi. Ponta însă este șmecher și mincinos, știe să-și păcălească alegătorii. ANI este pentru oricine, nu însă și pentru Ponta. Această AGENȚIE care se vrea curată folosește măsuri duble, Ponta omul bun pentru că este șmecher și le dă bani, Iohannis omul rău pentru că este corect și muncește pentru comunitate. Ponta nu are rușine, vorbește degajat despre casele lui Iohannis și modul în care le-a obtinut și nu sufla o vorbă despre cele 7 case ale sale și ingineriile financiare de cumpărare a lor. Culmea absurdului este că parcă toți sunt hipnotizați de șmecherul Ponta. Toate abuzurile individului cu banii publici, cu declarațiile de avere, cu proveniența caselor și banilor, cu spionajul nelegal și multe altele sunt discutate doar marginal sau sunt trecute sub tăcere. De ce? Frică? Teroare? Acceptare? Resemnare? Toate la un loc? Românii trebuie să se trezească până mai e timp. Cu un om ca Ponta Președinte, susținut de un Partid dominat de baroni și interese mafiote, majoritatea cetățenilor onești și corecti ,va trebui să se autosuspende din România următorilor 10 ani. După această perioadă, probabil nu vom mai găsi nimic aici, chiar dacă vom avea intenția să revenim. Lăcustele verzi sunt ființe drăgălașe pe lângă lăcustele roșii conduse de Ponta și PSD.

Pe 2 și 16 noiembrie românii au de făcut o opțiune majoră pentru țara lor Romania, a fi sau a nu fi. Doar ei pot decide. Cu mintea și cu votul evident. Vor trebui să aleagă între o Românie condusă de Ponta și baronii roșii dusă către prăpastie pentru cetățenii obișnuiți și o Românie occidentală susținută de marile puteri europene și SUA, care va oferi o viață europeană tuturor cetățenilor ei, condusă de Iohannis Președinte. Alegerea direcției României pentru următorii 10 ani va sta și în votul vostru stimați cetățeni ai județului Dâmbovița. Dovediți că vă iubiți țara și prin votul vostru acordat ACL și Iohannis, Romania va ajunge în scurt timp o țară cu adevărat occidentală, mândră de cetățenii săi. Salvați România de sub cizma roșie, acum cât nu este prea târziu!

Vasile Horga, deputat PNL

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 9 ganduri despre “Vasile Horga (PNL), mesaj către dâmbovițeni: „Salvați România de sub cizma roșie”

 • 30 ianuarie 2015 at 15:51
  Permalink

  Putina, foarte putina DECENTA…. ! ca rusine nu stiti ce este rusinea !!!! daca tot va framanta grijile judetului va rog sa scrieti ai la gazeta marile reusite cu economia damboviteana, nu? ca de 25 ani va place sa fiti in frunte…. sunteti si profesor universitar !!!!!

  Reply
 • 15 decembrie 2014 at 18:09
  Permalink

  Pai nu ati fost impreuna la guvernare, in USL , acum e ciuma rosie, ciuma sunteiti toti care ati fost la guvernare scarbelor ordinare!

  Reply
 • 25 octombrie 2014 at 16:36
  Permalink

  Cand se minte cel mai mult?
  Inainte de ….alegeri si ……dupa pescuit!
  Este foarte usor sa critici pe altii. Aici toti suntem maestri!
  Dar de construit locuri de munca cine munceste?
  Daca votul ar fi avut importanta, demult ar fi fost desfiintat!

  Reply
 • 23 octombrie 2014 at 8:37
  Permalink

  Aceastalichea politica a uitat ca aalaturi de cei pecare ii injura astazi a iesit deputat. Cum crede acest neica nimeni ca arfi iesit deputat?Pe asta nu-l voteaza nici familia.Halal liberal. Auitat cum venea si se gudura ca o jigodie pentru a fi trecut ca deputat. Dar dacaasta si altii ca el cred ca suntem un popor de timpit, asacum ii place actualului sau sef sa spunase INSALA AMARNIC.

  Reply
 • 23 octombrie 2014 at 5:27
  Permalink

  fals, moşule, fals! sau cum le zice Mina: parole, parole, parole şamd.
  nu uita că aţi participat la lovitura de stat eşuată din vara lui 2012, „shoulder to shoulder” cu famiglia pesedistă, şi aiasta nu se iartă!
  pînă ce nu veţi dovedi că respectaţi statul de drept cu democraţie inclusă, de la mine … vot canci, bibicule! 🙁

  Reply
 • 22 octombrie 2014 at 19:54
  Permalink

  Ești o mare lichea politică, horga-iește pe alte meleaguri, nu aici unde ai fost un nimeni și un nimic din punct de vedere politic!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro