Ţuţuianu a pierdut vicepreşedinţia PSD, într-un vot cu probleme

Din păcate, asupra procesului de vot a planat o suspiuciune de fraudă, după ce 120 de cartele cu coduri de bară din regiunea Sud au dispărut şi a fost nevoie suplimentarea lor. În final, gaz pe foc a pus în delegaţia dâmboviţeană şi faptul că la comunicarea oficială a rezultatelor nimeni nu a spus câte voturi au obţinut fiecare candidat. Claudiu Manda, preşedintele comisiei de numărare a anunţat doar câştigătorii, fără a comunica numărul de voturi obţinut. Aşa că nici delegaţia şi nici Ţuţuianu nu au aflat dacă a pierdut “la mustaţă” sau „usturător”.  Preşedintele PSD Dâmboviţa a aşteptat rezultatul în sală alături de delegaţie, iar în final a schimbat optimismul de la începutul zilei, cu o atitudine resemnată, spunând doar: “Hai să mergem!” Se pare că preşedintelui CJD Dâmboviţa nu i-au ieşit alianţele pe care a tot încercat să le pună la punct în ultima vreme. 


În schimb, colega sa de partid, Rovana Plumb, a intrat în echipa de conducere ca vicepreşedinte, candidând fără emoţii pe unul dintre cele 5 locuri special destinate femeilor.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca