Urmează să îți schimbi locul de muncă? Iată cum poți să faci o impresie plăcută!

Schimbarile au intotdeauna un impact mare asupra oamenilor. Acelasi lucru se poate spune si in ceea ce priveste renuntarea la un job, si implicit la un colectiv, si angajarea intr-un alt loc. Bineinteles ca emotiile sunt la locul lor inca dinainte de a ajunge la noul loc de munca si mai ales in primele doua saptamani de lucru.

Daca esti si tu in situatia amintita mai sus si vrei sa stii cum poti face o impresia placuta colegilor si noului sef inca din primele zile, citeste acest articol pana la final.

Iata cum poti face o impresie placuta atunci cand iti schimbi jobul:

  1. Prin tinuta

Fara indoiala, ai observat inca de la participarea la interviu sau probe care este codul vestimentar al celor din firma. Astfel, daca o sa mergi intr-un mediu corporate, sigur ca nu vei putea sa alegi articole mult prea casual, ci trebuie sa te indrepti catre cele smart-casual. De asemenea, culorile acestora nu trebuie sa fie prea tipatoare, astfel incat sa nu iesi in evidenta de la inceput prin acest aspect. Pe de alta parte, si incaltamintea trebuie sa arate tot timpul bine, caci detaliile vor vorbi despre tine. De exemplu, poti sa cauti ghetele pentru barbati din piele care se potrives c foarte bine outfit-urilor mentionate mai sus.Fara indoiala, o sa fii extrem de multumit de calitatea acestora!

Smart tip: Intra pe modlet.ro pentru a vedea modele de incaltaminte barbateasca in trend si la preturi accesibile.            

  1. Prin punctualitate

Aceasta este una dintre cele mai apreciate calitati ale unui nou angajat. Indiferent de programul cu care ai fost obisnuit la jobul anterior, trebuie sa iti impui sa nu intarzii, astfel incat sa nu fii considerat neserios de catre cei din jurul tau.  Chiar daca tu nu vrei sa intarzii, pregateste-te sa infrunti traficul sau programul greoi al mijloacelor de transport.

Smart tip: Pleaca intotdeauna cu 15 minute mai devreme de acasa si, cu siguranta, o sa ajungi mereu la timp.

  1. Prin cunostinte si atitudine

Daca ai fost angajat pe baza cunostintelor tale, este clar ca oamenii le-au apreciat, insa se asteapta sa dai si mai mult de atat tot timpul. De aceea, nu ezita sa le arati tot ceea ce stii sa faci si sigur o sa vezi cat de apreciat va fi know-how-ul tau.

Smart tip: Si atitudinea ta conteaza, asa ca fii atent mereu la ceea ce ti se explica si nu face pe atotstiutorul. Cand cineva se ofera sa te ajute, accepta si invata din experienta sa, caci nu stii cand iti vor folosi cunostintele sale!

Prin urmare, daca urmeaza sa te angajezi intr-o firma noua, trebuie sa ai grija la tinuta ta, sa fii punctual si sa iti pui mereu in valoare cunostintele. De asemenea, atitudinea la locul de munca este foarte importanta, astfel ca accepta sfaturile celor din jur, caci mereu o sa ai ceva nou de invatat!


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro