Turismul litoral, blocat sub plajele extinse.„Stațiunea-vedetă” este tot mai pustie în plin sezon

Ceea ce până acum putea fi numită „stațiunea-vedetă” a litoralului românesc, astăzi a ajuns aproape pustie și chiar aproape inutilă pentru turism. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la DC NEWS  Corina Martin, președintele de onoare al Asociației Patronale RESTO din Constanța, vorbește deschis despre toate problemele pe care le-a creat proiectul pentru lărgirea plajelor în stațiunea Mamaia.

Pentru că porțiunea nouă de plajă aparține Apelor Române, operatorii comerciali nu au voie să amplaseze șezlonguri, umbrele sau alte facilități pentru turiști. Mai mult, până la 1 iulie operatorilor comerciali nu li se cedaseră spre utilizare nici fostele plaje. Astfel, turiștii nu se pot bucura de mare decât de la 200-250 de metri distanță.

Turiștii nemulțumiți de actualele condiții, mai ales de pericolul la care se expun în apă, aleg tot mai des alte stațiuni. Turismul din stațiunea Mamaia depinde acum doar de decizia celor de la Apele Române, iar aceștia nu par să fie dispuși să discute cu operatorii comerciali din stațiune.

Găsiți AICI întregul interviu despre problemele majore de pe litoral.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro