Trezorierul PNL Dâmboviţa, Alexandru Mariuţan, a fost exclus din PNL!

Decizie radicală a liberalilor care l-au exclus în această seară, cu majoritate covârşitoare, pe trezorierul PNL Dâmboviţa, Alexandru Mariuţan, din partid. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Judeţean al partidului. Lui Mariuţan  se impută vina de a nu demisiona din consiliul de administraţie al Companiei de Apă aşa cum i-a cerut partidul, şi în special Ludovic Orban. Mariuţan a refuzat, dar are şi un motiv, puternic am zice noi. Până la finele acestei luni, Compania de Apă ar trebui să acceseze creditul BERD pentru cota de cofinanţare, fără de care proiectele europene s-ar duce pe apa sâmbetei. Dincolo de răfuielile politice şi incompetenţa dovedită  a Companiei, Mariuţan a cerut partidului să-l păsuiască în CA până la accesarea creditului, pentru că odată cu plecarea sa forul s-ar fi dizolvat, punând în dificultate relaţia cu BERD, singura care ar mai scapă scoate societatea la lumină. Din informaţiile noastre, Mariuţan ar fi fost de acord să demisioneze după accesarea creditului. Mariuţan a fost numit în CA al Companiei de Apă cu sprijinul fostului preşedinte PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

“Neglijentul” Babeu rămâne

Alt liberal prezent în conducerea Companiei, chiar cercetat pentru neglijenţă în serviciu după ce s-a livrat apa cu rahat, Pavel Babeu stă, însă, liniştit. El provine din PDL, iar pedeliştii zic că nu-l pot pedepsi politic pentru slujbă, deşi are mai multe păcate în Companie decât Mariuţan. Recent, preşedintele fostului PDL Târgovişte Iancu Caracota spunea chiar că Babeu îşi reprezintă propriile interese în cadrul Consiliului Local Târgovişte şi nu numai.

Iată şi comunicatul PNL cu privire la excluderea lui Alexandru Mariuţan

Biroul Politic Judeţean al PNL Dâmboviţa l-a exclus din partid pe Alexandru Mariuţan, cu 38 de voturi pentru, 6 împotrivă şi două nule, în conformitate cu art. 26, alin. 2, litera b din Statutul Partidului Naţional Liberal (”A încălcat deciziile şi hotărârile organismelor de conducere ale partidului şi, prin aceasta, a adus prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante”)

         Alexandru Mariuţan a refuzat să-şi prezinte demisia din Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa, încălcând astfel o decizie a partidului, şi a refuzat – în acelaşi timp – să-şi formuleze apărarea în faţa colegilor.

         Mariuţan are dreptul de a se adresa organismelor ierarhic superioare ale PNL.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Trezorierul PNL Dâmboviţa, Alexandru Mariuţan, a fost exclus din PNL!

  • 2 aprilie 2015 at 20:35
    Permalink

    Omoratii pe toti fraticaaaaaaa !!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro