CFR schimbă trenurile. Deocamdată doar ca denumire!

Trenurile de pasageri şi-au schimbat denumirile. Românii vor călători de acum înainte cu Interregio, Regio şi Intercity. Schimbarea denumirii nu garantează însă îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie, dar aduce cu sine creşterea preţurilor biletelor.

Începând cu această săptămână, românii mai fac un pas pe calea modernizării şi a adaptării la normele europene, schimbarea denumirii trenurilor. Călătorii vor fi preluaţi de viitoarele Regio, care circulă pe rute mai lungi, dar şi la ore diferite. Personalele, care făceau legătura între localităţi apropiate, vor dispărea . Acestea erau folosite mai mult de navetişti, care circulau fără a-şi mai cumpara bilet. 

Trenurile Accelerate şi Rapide se vor transforma în InterRegio. Singurele care îşi păstrează  titulatura şi statutul sunt cele InterCity, care au fost introduse de 10 ani. În ceea ce priveşte costul biletelor, biletul la InterRegio o să fie mai scump cu 15% faţa de cât plăteam pentru Accelerat.  De asemenea, dacă vă cumpăraţi biletul dus-întors de pe Internet, beneficiaţi de reducere de până la 35%. Partea bună  este că pe viitor ne vom cumpăra un singur bilet, chiar dacă mergem cu doua trenuri. Despre modernizări radicale nu vorbeşte nimeni, multe rute nu  vor avea parte de condiţii decente în continuare, ca să nu mai vorbim de viteză.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro