Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Trei persoane au furat peste 13 000 de lei prin profanarea de morminte

Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești a dispus reținerea a trei persoane bănuite de furt calificat și profanare de morminte

 

La data de 05 decembrie a.c. au fost reținute, pentru 24 de ore, trei persoane cu vârste cuprinse între 24 și 40 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și profanare de morminte. Această măsură a fost luată după ce, în noaptea de 4 spre 5 decembrie a.c., cele trei persoane ar fi profanat 6 morminte din cimitirul localității Huedin, județul Cluj, de unde au sustras 100 de euro și 10 lei.

În plus, aceștia sunt principalii suspecți și în cazul unei alte profanări de morminte din Județul Dâmbovița. Anchetatorii susțin că suspecții, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie a.c., ar fi profanat mai multe morminte din localitățile Petrești și Moara din Groapă, de unde au sustras bani și bijuterii în valoare de 13 400 de lei.

Polițiști din toată țara au fost mobilizați în cadrul anchetei, iar suspecții urmează să fie aduși în fața instanței pentru a se stabili măsurile legale care se impun.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media