Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

În loc să își testeze copiii, au pus la vânzare testele primite de la școală

Au trecut câteva zile de când școlile din România au distribuit părinților teste rapide Covid-19, iar aceștia din urmă, întreprinzători, le-au și pus la vânzare pe internet

 

Pentru o mai bună eficientizare a procesului de testare Covid-19 pentru elevi, experții din sănătate și educație au luat decizia de a pune la dispoziția părinților două teste săptămânal pe care aceștia să le facă celor mici. Nu cred că autoritățile au fost totuși prea surprinse la aflarea veștii că adulții, întreprinzători din fire, au pus deja anunțuri online în care vând testele primite.

 

S-au redeschis discuțiile în cadrul Ministerelor pentru a se găsi o soluție eficientă prin care elevii să fie testați corespunzător.

Această inițiativă prezintă numeroase lacune, inclusiv în procedurile de predare a testelor și de comunicare a rezultatelor. Testele sunt predate fără semnătura părinților/tutorilor, de multe ori fiind predate direct elevilor și nimeni nu are certitudinea că testele au fost sau nu efectuate corespunzător.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media