Toate partidele datorează bani primăriei Târgovişte! Vezi pentru ce

Formaţiunile politice care şi-au făcut campanie electorală vizuală în municipiu au amplasat zeci sau chiar sute de bannere, pe care au uitat să le şi strângă. “Amnezia” este una tradiţională. Partidele bagă bani grei în montarea bannerelor, dar nu sunt dispuse să reia cheltuiala şi după închierea campaniei. Mai ales dacă au pierdut!

Se întâmplat şi după campania din noiembrie 2012. În Târgovişte au rămas sute de bannere. Unele chiar s-au rupt şi încurcau circulaţia. Primăria  a notificat toate partidele dându-le un termen de 48 de ore ca să strângă afişajul. Iar, ca de fiecare dată, după scurgerea celor 48 de ore, Municipal Construct, firma administraţiei locale, s-a apucat să strângă bannerele în lipsa unei reacţii din partea decidenţilor politici. “Vine Crăciunul şi oraşul e urât cu atâtea bannere, multe rupte parţial, care acoperă ornamentele luminoase. Ce să facem? Le-am trimis adrese de întâmpintare să strângă tot în 48 de ore, a trecut o săptămână de atunci şi ne-am apucat noi de curăţenie.”, a precizat Dorin Maican, director primăria Târgovişte.

Devizele de lucrări vor fi trimise tot partidelor. În medie, Municipal Construct va factura cam 30 de lei pentru fiecare banner coborât de pe stâlpi.

La nivelul primăriei, toate partidele au încă restanţe la plată din campaniile trecute, aşa reprezentanţii administraţiei nu se aşteaptă să-şi primească banii prea repede.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro