ȚINTĂ: Câte voturi trebuie să strângă PSD la nivelul municipiului Târgoviște

24 de mii de voturi este ținta trasată de la județ pentru organizația PSD Târgoviște, pentru turul I al alegerilor prezidențiale. Este o țintă importantă, cea mai grea sarcină pe care organizația lui Cristian Stan a primit-o până acum. Ținta a fost stabilită la o prezență estimată de 60% din cei peste 79 de mii de târgovișteni cu drept de vot. PSD Târgoviște a obținut, în formula USL Târgoviște, 17.143 de voturi la alegerile locale pentru funcția de primar la o prezență la vot de puțin peste 50% din numărul alegătorilor. La europarlamentare, PSD a obținut cel mai mare procent dintre competitorii politici, la nivelul Târgoviștei, dar numai 7.114 de voturi, la o prezență de aproximativ 30%. De aceea, ținta pentru prezidențiale poate fi considerată una dificilă, dar este absolut necesară pentru victoria candidatului.

cristian-stan-victor-pontaCu toate acestea, atitudinea social democraților este una pozitivă: Este un obiectiv important, dacă îl vom compara cu cel de la locale sau europarlamentare. Noi vom face tot ce vom putea pentru a  ajunge cât mai aproape de aceste rezultat. Oricum, Victor Ponta va fi președintele României. a declarat astăzi președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan.

 

 

Sunt optimist că organizația municipală va atinge targetul impus de conducerea radu popapartidului. Este meritul exclusiv al echipei domnului Cristian Stan pentru rezultatul pe care îl vom obține duminică și eu sper că va fi unul bun. La județ meritele sunt ale echipei conduse de Adrian Țuțuianu și ale primarilor. Sunt optimist că vom câștiga alegerile la județ și că echipa lui Cristian Stan va atinge targetul la municipiu.” a declarat deputatul de Târgoviște, Radu Popa.

Social democrații târgovișteni vor avea joi un miting electoral pentru candidatul Victor Ponta ce se va desfășura la Târgoviște, în Casa Sindicatelor. La eveniment sunt așteptați 1000 de susținători și membri de partid.

 

 

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro