Teodor Rădoi va ataca în instanță schimbarea din funcția de viceprimar al orașului Titu

Teodor Rădoi a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă a PNL că va ataca în instanță hotărârea luată ieri în cadrul Consiliului Local Titu (detalii AICI), de schimbare a sa din funcția de viceprimar. Rădoi consideră că nu au existat motive temeinice pentru înlocuirea sa. Aceasta s-a făcut la solicitarea a opt dintre cei 13 consilieri liberali, alături de care au votat și cei patru consilieri ai PSD Titu.

Biroul Interimar Local al PNL Titu a decis înaintarea către Biroul Județean a propunerii de excludere a celor opt consilierii care au inițiat și votat schimbarea viceprimarului. Dacă aceștia vor fi excluși, formațiunea nu mai are decât șase persoane pe lista de candiaturi din 2016. Din acestae se zvonește că două nu vor accepta să intre în consiliu.  De la nivelul conducerii județene a PNL, se susține, în continuare, că furtuna politică de la Titu a meritat, chiar dacă PNL nu mai are viceprimar, iar Ion Nicolae tot va avea titlu de cetățean de onoare.

 


 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca