TÂRGOVIŞTE: Noul lider al femeilor social democrate este Carmen Holban – FOTO

Comunicat de presă

Miercuri, 2 septembrie 2015, femeile din Organizaţia PSD Târgovişte (OFSD) şi-au ales noua conducere, în cadrul Conferinței Municipale. Evenimentul a fost unul de înaltă ţinută şi s-a bucurat de prezenţa numeroasă a doamnelor social-democrate, dar şi de numeroşi invitaţi, printre care președintele PSD Dâmbovița, domnul Adrian Ţuţuianu, preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia, preşedintele OFSD Dâmboviţa, primarul Cristian Daniel Stan, senatorul Leonardo Badea, preşedintele OPSD Dâmboviţa, Sache Neculăescu, preşedintele TSD Târgovişte, Andrei Păunescu, membri din Biroul Permanent Judeţean al PSD.

      femei (7)_r

Raportul privind activitatea Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Târgovişte, în perioada 2013-2015, a fost prezentat de preşedinta acesteia, doamna Marieta Diculescu, care a accentuat faptul că numărul femeilor social-democrate a crescut constant, iar implicarea doamnelor în viaţa comunităţii şi a PSD Târgovişte este una notabilă. De asemenea, în discursurile invitaţilor s-au regăsit aprecieri cu privire la întreaga activitate a femeilor social-democrate, care au susţinut partidul în toate acţiunile sale, atât în sfera politică, dar și în zona socială şi economică, dovedind că sunt factori de schimbare şi de referinţă pentru comunitate.

femei (1)_r

Preşedintele  Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Adrian Ţuţuianu, a mulţumit organizaţiei târgoviştene pentru activitatea pe care o desfăşoară şi a prezentat, succint, câteva dintre proiectele majore pe care le-a realizat de când se află la conducerea Consiliului Judeţean, în pofida situaţiei financiare dezastruoase pe care a preluat-o în 2012: reabilitarea unor şcoli şi licee, reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean Dâmbovița, redeschiderea spitalului de la Titu şi alte lucrări de investiții în infrastructura de sănătate, dotarea primăriilor din judeţ cu microbuze şcolare, modernizări şi asfaltări ale drumurilor judeţene şi comunale, inaugurarea unui muzeu unic în România, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic etc.

Delegații la Conferința Organizaţiei Municipale a Femeilor Social-Democrate din PSD Dâmboviţa au ales, cu unanimitate de voturi, pentru funcţia de preşedinte, pe doamna Carmen Holban, care va colabora în următorii ani cu un Birou de conducere nou, întărit, aşa cum a rezultat în urma alegerilor din cadrul Conferinţei Municipale: zece vicepreşedinţi, un secretar şi opt membri.

femei (5)_r

Noul lider al OFSD Târgovişte, doamna farmacist Carmen Holban, şi-a dovedit calitatea de manager al unei instituţii private de succes din judeţul nostru, fiind, totodată, şi vicepreşedinte al OFSD Dâmboviţa. Programul de activitate pe care şi l-a propus pentru următoarea perioadă este unul îndrăzneţ, dinamic, care pune accent pe dezvoltarea valorilor social-democrate în comunitate, prin promovarea dialogului deschis, confruntarea de idei şi susţinerea partidului. În numele femeilor din PSD Târgovişte, doamna preşedinte Carmen Holban şi-a exprimat susţinerea pentru Cristian Stan şi Adrian Ţuţuianu, candidaţi la alegerile din 2016 pentru fotoliul de primar, respectiv preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Biroul de Presă al PSD Dâmbovița

femei (3)_r femei (4)_r femei (6)_r

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro