Scandal la Titu! PSD nu-l vrea pe Oprea candidat la primărie! Pe cine susține organizația

Războiul început în luna aprilie în sânul organizației Titu, care a culminat cu înlocuirea viceprimarului social democrat Vlad Oprea, la propunerea organizației locale, continuă odată cu anunțul făcut de Oprea că va candida la primăria localității. Oprea a împărțit mai multe calendare în oraș, cu mesajul „Pregătit să lupt pentru tine! Sărbători fericite și 4 ani mai buni împreună”. În urma demersului și a informațiilor apărute în presă, organizația PSD Titu a reacționat ferm printr-o declarație de presă în care spune în că îl susține pe actualul primar Traian Niculae pentru o nouă candidatură.

oprea

Declaratie de presa PSD Titu – 18.12.2015

Avand in vedere ultimele evenimente prin care domnul Vlad Oprea, membru al organizatiei PSD Titu, a distribuit in randul locuitorilor orasului Titu unele materiale cu mesaje electorale in data de 12 decembrie 2015, iar ulterior a transmis catre o parte a presei dambovitene informatia ca dumnealui este candidatul PSD la alegerile locale pentru functia de primar al orasului Titu, am dori sa precizam urmatoarele :

  1. Organizatia PSD Titu sprijina, in momentul de fata, initiativele si proiectele prezentate in cadrul Consiliul Local de catre primarul in functie, dl. Traian Niculae, candidatul PSD in functia de primar la alegerile din 2012. Dl. primar este principala optiune a PSD Titu pentru functia de primar la alegerile din 2016. In cazul in care dumnealui va dori implicarea in alt proiect politic, organizatia noastra va analiza calea de urmat, la momentul oportun.
  2. Domnul Vlad Oprea nu ne-a informat despre intentia de a candida la alegerile pentru Primaria Titu si nici nu si-a exprimat optiunea de a fi inclus intr-o baza de selectie pentru o eventuala candidatura. De asemenea, mentionam ca domnul Vlad Oprea nu ocupa nicio functie in momentul de fata, in cadrul organizatiei PSD Titu si nici nu a dorit acest lucru la alegerile din iulie 2015, la care nici nu a participat, desi a fost convocat statutar. Mai mult, domnul Oprea nu a mai participat la nicio activitate politica a PSD Titu, incepand cu luna aprilie a acestui an.
  3. In cazul in care organizatia PSD Titu va trebui sa desemneze un alt candidat la primarie la alegerile din 2016, se vor lua in considerare cele mai bune optiuni pentru candidatura, din punct de vedere al notorietatii, al integritatii morale, al activitatii profesionale, al loialitatii fata de PSD si al implicarii in activitatile politice ale partidului. Procesul de desemnare al candidatului va cuprinde mai multe etape si va fi supus aprobarii organizatiei locale si judetene.
  4. Mentionam faptul ca, in conformitate cu statutul PSD Sectiunea a III-a art. 28, alineat 7, biroul organizatiei PSD are atributiuni de a propune si aproba candidatii pentru functiile de primar, viceprimar si consilieri locali, fapt validat in urma sedintei biroului orasenesc PSD din data de 24 noiembrie 2015. Afirmatiile domnului Vlad Oprea in spatiul public se situeaza in afara statutului PSD.

Avand in vedere cele de mai sus, dorim sa ne detasam de incercarile domnului Vlad Oprea de a destabiliza organizatia PSD Titu prin raspandirea unor informatii care nu au legatura cu realitatea. Regretam faptul ca domnul Oprea a decis sa isi faca campanie electorala in prag de sarbatori, inducand in eroare cetatenii orasului Titu. Toate aceste lucruri demonstreaza ca dumnealui urmareste decredibilizarea PSD Titu, dovedind totodata lipsa de respect fata de simpatizantii si votantii nostri, care au dreptul sa cunoasca realitatile din viata organizatiei PSD Titu si nu planuri personale si ambitii ale unor membri care se dezic de tot ce inseamna implicare in viata publica a orasului si a partidului, dar totodata isi asuma reprezentarea partidului in fata alegatorilor.

Semneaza biroul orasenesc al organizatiei PSD Titu, format din presedinte, secretar, vicepresedinti, membri ai biroului, presedinti organizatii de cartier si satesti, presedinti organizatii de tineret, femei si seniori.

Până la acest moment, organizația județeană a PSD nu a reacționat la declarația de presă de la Titu. Se pare că la centru se așteaptă o decizie a primarului în funcție Traian Niculae, care în ultima vreme să îndepărtat de liderii județeni. Primarii în exercițiu sunt considerați cu prima șansă în alegerile locale din 2016 i nici un partid nu dorește să-și piardă edilii.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro