Să pândești șoferi la o oră de vârf, în cea mai aglomerată zonă din oraș, nu e prevenție, e japcă!

Târgoviște, 23 mai, ora 16:00. Într-una din cele mai aglomerate zone din oraș, zona Caraiman, mai multe echipaje ale poliției, coordonate dintr-un Logan alb parcat pe trotuar, opresc zeci de șoferi pentru neacordare de prioritate pentru pietoni. În zona Caraiman, în mai puțin de 150 de metri, sunt 5 treceri de pietoni, una singură semaforizată. Este locul folosit cel mai des de polițiștii de la rutieră, pentru planul la amenzi. Dacă polițiștii vor prevenție, ar putea coborî din mașinile de pândă și să ajute la fluidizarea și siguranța circulației.

În zona Caraiman nu știm să fi fost accidente rutiere grave în care să fie implicați pietoni. Poate și pentru faptul că nu ai unde să prinzi prea mare viteză. Periodic, însă, aici sunt acțiuni ale polițiștilor. Toate la ore de vârf și după același scenariu: o mașină neincripționată este ampalsată pe trotuar, niște pietoni, în mod ciudat  trec, sau mai degrabă se aruncă, pe toate trecerile din zonă, iar la final… se depășeste planul la amenzi pentru șoferi. Nici un pieton din cei care se aruncă pe trecere nu este  sancționat , în condițiile în care legea îi obligă și pe pietoni să se asigure. Mergând pe teoria conspirației, ai zice că pietonii respectiv au ceva “spate” asigurat.

Nu pledăm pentru nerespectarea legii de către șoferi sau de către pietoni. Dar acțiunile de la Caraiman nu pot fi încadrate la categoria “prevenție”. Sunt japcă și cam atât!  (Asta doar dacă polițiștii nu stăteau pe trotuar pentru a verifica dacă prin zona nu trece Ghenosu, pierdut de oamenii legii săptămâna trecută. )

 

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 4 ganduri despre “Să pândești șoferi la o oră de vârf, în cea mai aglomerată zonă din oraș, nu e prevenție, e japcă!

 • 25 mai 2018 at 10:47
  Permalink

  Sunt ” beneficiarul” unui astfel de comportament din partea Politiei Romane. Sunt intru totul de acord ca aceasta maniera de lucru, specifica Romaniei si Bulgariei, nu ne va face mai civilizati in trafic, nu ne va disciplina. Este o problema de mentalitate care trebuie neaparat schimbata. Trist este ca politistii tineri sunt cu mult mai aroganti si abuzivi in comparatie cu cei mai varstnici, care am putea spune ca sunt ”contaminati” de virusul militiei de pe vremuri. Ceea ce face Politia Rutiera este realmente vanatoare. Trist ca nu reusim sa fim oameni responsabili, demni de pozitia pe care o avem fiecare in societate. Impostura , incompetenta sunt prezent in toate compartimentele vietii sociale, politice, culturale etc. Dezolant!

  Reply
 • 24 mai 2018 at 20:10
  Permalink

  Nu cumva ar trebui sa și scrie o amenda și guri pentru parcare neregulamentara

  Reply
 • 24 mai 2018 at 12:43
  Permalink

  Dupa ce ca sunt platiti din banii nostri, tot pe noi ne jefuiesc.

  Reply
 • 24 mai 2018 at 11:55
  Permalink

  Nu mai are statu roman bani si i-a trimis p’astia la produs…. ???

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro