Roman tulburător al unei liceene de la Ienăchiță. Patricia vrea să transmită un mesaj despre traficul de persoane

Patricia Feraru, elevă în clasa a 11-a la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu, își lansează, astăzi, primul roman, într-un eveniment care va avea loc la ora 17, la Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița.

Cartea se numește “Distrugătorii de Vieți” și este un roman true crime pe tema traficului de persoane din România.  Pe lângă informațiile preluate din statistici oficiale ce sunt introduse în text, există desigur și un fir narativ. Acesta urmărește acțiunile Izabelei Pop, personajul principal ce reprezintă imaginea unei potențiale sau chiar actuale victime a metodei din ce în ce mai răspândite denumită “Lover Boy”: ea acceptă drept cadou de majoratul său să plece într-o excursie surpriză împreună cu iubitul său, însă sfârșește în Germania, captivă într-o casă, cu alte 22 de fete. Restul acțiunii este constituită din detalii preluate din diferite cazuri reale și mediatizate, însă și (în mod inevitabil) puțină ficțiune.

“Am 17 ani și cele mai mari pasiuni ale mele sunt, încă de când eram mică, scrisul și cititul, iar recent, psihologia. Iar invitații mei speciali la lansare sunt: Gina Micloș (care va fi acolo din partea editurii E-Publishers), Vlăduț Andreescu (project manager la Europe Direct Târgoviște și președinte al asociației “Tineri pentru Europa de mâine”), Florina Pletea (profesoară de limba și literatura română la Școala Gimnazială “Coresi” Târgoviște), Anisia Alexandrescu (blogger la revista online Kult Hub) și Ruxandra Popa ( scriitoare în curs de publicare).”  a declarat Patricia pentru Gazeta Dâmboviței.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro