Radu Popa, consilierul lui Ponta: “Orban – lăutar politic care are nevoie de publicitate”

Declaraţia prim vicepreşedintelui PNL, Ludovic Orban, care a declarat, la Târgovişte, că Victor Ponta ar fi ofiţerul acoperit de care vorbeşe Traian Băsescu, dar că nu are probe să-şi susţină afirmaţia, stârneşte reacţii între oamenii din jurul prezidenţiabilului PSD. Deputatul de Târgovişte, Radu Popa, consilier al preşedintelui PSD, Victor Ponta, a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei că nu Ponta este ofiţerul, iar că Orban a urmărit să-şi facă publicate lansând asemenea acuzaţii:

“Orban este un lăutar politic și vorbește după ureche. Domnul Victor Ponta nu este ofițer acoperit. Așa au spus și șefii celor două servicii: domnul Gheorghe Maior, șeful SRI și domnul Teodor Meleșcanu, șeful SIE. În schimb domnului Orban îi place să se audă vorbind și are nevoie de publicitate. Cum de altfel singur a spus: nu are nici o probă. Doar vorbește!

Deputatul social democrat a mai spus şi că liderul PNL Dâmboviţa ar trebui să vorbească despre lucruri pentru care are probe că şoseaua Transalpina şi accidentul încă neclarificat din decembrie 2007.

“Eu l-aș întreba pe domnul Orban, dacă tot îi place să se audă vorbind, să ne spună despre șoseaua Transalpina o afacere de  270 de milioane de euro, cel mai mare tun al lui Nelu Iordache, dat împreună cu Ludovic Orban. Să ne spună ce s-a mai întâmplat cu accidentul din 16 decembrie 2007 când domnul Ludovic Orban a lovit o mașină și, se pare, și o femeie și s-a prezentat la poliție la 5 ore după ce depășise limita legală până la care trebuia să se prezinte organelor de cercetare. Asta ca să vorbească despre ceea ce știe și are probe!” a precizat Radu Popa. 

CITEŞTE ŞI: LUDOVIC ORBAN: “VICTOR PONTA ESTE OFIȚERUL ACOPERIT!”

orban


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro