Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Radu Popa, consilierul lui Ponta: „Orban – lăutar politic care are nevoie de publicitate”

Declaraţia prim vicepreşedintelui PNL, Ludovic Orban, care a declarat, la Târgovişte, că Victor Ponta ar fi ofiţerul acoperit de care vorbeşe Traian Băsescu, dar că nu are probe să-şi susţină afirmaţia, stârneşte reacţii între oamenii din jurul prezidenţiabilului PSD. Deputatul de Târgovişte, Radu Popa, consilier al preşedintelui PSD, Victor Ponta, a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei că nu Ponta este ofiţerul, iar că Orban a urmărit să-şi facă publicate lansând asemenea acuzaţii:

„Orban este un lăutar politic și vorbește după ureche. Domnul Victor Ponta nu este ofițer acoperit. Așa au spus și șefii celor două servicii: domnul Gheorghe Maior, șeful SRI și domnul Teodor Meleșcanu, șeful SIE. În schimb domnului Orban îi place să se audă vorbind și are nevoie de publicitate. Cum de altfel singur a spus: nu are nici o probă. Doar vorbește!

Deputatul social democrat a mai spus şi că liderul PNL Dâmboviţa ar trebui să vorbească despre lucruri pentru care are probe că şoseaua Transalpina şi accidentul încă neclarificat din decembrie 2007.

„Eu l-aș întreba pe domnul Orban, dacă tot îi place să se audă vorbind, să ne spună despre șoseaua Transalpina o afacere de  270 de milioane de euro, cel mai mare tun al lui Nelu Iordache, dat împreună cu Ludovic Orban. Să ne spună ce s-a mai întâmplat cu accidentul din 16 decembrie 2007 când domnul Ludovic Orban a lovit o mașină și, se pare, și o femeie și s-a prezentat la poliție la 5 ore după ce depășise limita legală până la care trebuia să se prezinte organelor de cercetare. Asta ca să vorbească despre ceea ce știe și are probe!” a precizat Radu Popa. 

CITEŞTE ŞI: LUDOVIC ORBAN: “VICTOR PONTA ESTE OFIȚERUL ACOPERIT!”

orban

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media