PSD-iştii locali, instruiţi cum să voteze la congres!

O sesiune specială de instruire a avut loc duminică la sediul PSD Dâmboviţa, unde au fost prezenţi majoritatea celor 117  delegaţi, ce vor fi prezenţi sâmbătă la alegerile naţionale din partid. Instruirea a fost una de ordin practic, adică oamenii au fost învăţaţi cum să folosească revoluţionarul sistem de vor electronic ce va fi utilizat la conges. Delegaţii PSD vor primi pe baza documentului de indentitate câte un buletin de vot de mărimea unei cărţi de vizită, care conţine un cod de bare, iar în momentul în care intră în cabina de votare scanează buletinul de vot pe un ecran “TouchPos” . Scanarea buletinului de vot deschide delegaţilor posibilitatea ca pe ecranul tastabil să aleagă între candidaţii aflaţi în cursă pentru fiecare funcţie, inclusiv opţiunea de a nu vota.

Echipa de organizare a alegerilor a făcut un tur prin toată ţara cu 2 astfel de “TouchPos”-uri pentru a-i învaţă pe oamenii din partid procedura de vot. Marele avantaj al sistemului este aflarea imediată a rezultatelor.

Sâmbătă, în cursa pentru conducerea naţională a PSD s-au înscris 2 dâmboviţeni: ministrul Rovana Plum ca vicepreşedinte pe locurile destinate femeilor şi Adrian Ţuţuianu pentru vicepreşedinte al regiunii Sud.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro