PSD anunță racolarea secretarului general al PNL Dâmbovița! Reacția acestuia

O vizită a secretarului general PNL Dâmbovița, Iulian Popa, alături de primarii PSD din județ, la Bruxelles, stârnește controverse. Popa apare într-o fotografie a grupului social democrat, postată de primărița Nucetului, Luisa Bărboiu. Aceasta a afirmat răspicat că Iulian Popa a părăsit PNL și s-a înscris în PSD.

Câteva ore mai târziu, Popa a recunoscut că este la Bruxelles, dar spune că nu va părăsi PNL.

Conform unor surse liberale, Popa se află la Bruxlees cu o delegație a CJD. Liberalii dâmboviței îl apără pe secretarul general spunând că cele două delegații s-au întâlnit în capitala Belgiei, iar că fotografia nu reprezintă nimic. Pe de altă parte, admit că nu este chiar un mesaj încurajant pentru electoratul PNL.

14643078_10209232931913165_1016310362_n popa


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “PSD anunță racolarea secretarului general al PNL Dâmbovița! Reacția acestuia

 • 12 octombrie 2016 at 12:59
  Permalink

  De aici inteleg ca Tutuianu a luat primarii PSD si gasca lui in Belgia pentru a planui niste lucruri departe de “ochii si urechile” DNA-ului si a romanilor.
  1. Individul ii duce pe putorile comuniste pe banii nostrii la intalnirea lor de taina.
  2. Individul se fereste de organele de control in afara tarii , semn ca se discuta lucruri Penale si ca se ii e Frica de DNA.
  3. Individul face ce stie. Urmariti “excursiile” lui in Belgia, Spania, China. Toate au loc atunci cand individul planuieste lucruri necurate , penale.
  PS: Atentie mare , PNL!!! Individul racoleaza oameni de la PNL ca sa isi asigure confortul de vot in CJD sau CL Tgv. Faptele lui penale obisnuieste sa le acopere cu votul consilierilor. Sunt alibiuri pentru el si motive de redirectare a responsabilitatii in caz de ancheta .

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro