Probă neconformă la un hidrant din Aninoasa! Deocamdată nu beţi apă!

Distribuie:

Gazeta Dâmboviţei vine în întâmpinarea nevoii de informare a locuitorilor din Aninoasa care ne-au contacatt în acest week-end în care nu au avut nici un fel de informaţii despre potabilitatea apei din localitate, după lucrarea de înlocuirea conductei care a generat problemele din luna martie când  populaţia a primit apă cu dejecţii.

Conform informaţiilor noastre, confirmate din interiorul societăţii, o singură probă de apă din cele recoltate la Aninoasa nu e conformă, aceea hidrantului din zona monumentului. Se fac în continuare recoltări şi analize.

Pe site-ul instituţie nu există nici o recomnadare în privinţa folosirii apei. Comunicatul despre oprirea şi interdicţia de a consuma apă în perioada 9 – 11 a dispărut cu totul. Nici presa nu a primit informări oficiale cu privire la situaţie. De aceea sfatul nostru, pentru siguranţa sănătăţii, este a se evita în continuare consumul de apă până o instuţiei abilitată va permite acest lucru.

CITEŞTE ŞI: Compania de Apă își bate joc de abonații din Aninoasa!

Apa contaminata Aninoasa.Still002_600x338

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Probă neconformă la un hidrant din Aninoasa! Deocamdată nu beţi apă!

 • 14 iulie 2014 at 22:40
  Permalink

  Bataia de joc a primarului (inca)Maricescu fata de cetateni.Dupa cum va mai spuneam in ziua in care ne-a anuntat ca urmeaza a se opri furnizarea apei pentru racordarea la noua conducta (anunt facut intr-o graba uluitoare) ni se recomanda ca 72 de ore sa nu consumam apa ,pina cind probele nu vor confirma calitatea apei.
  Ca simplu cetatean inteleg ca dupa 72 ore chiar si in fuga masinii cu megafoane ar fi trebuit ca acest primar (care din punctul meu de vedere nu mai este primarul comunitatii) sa ne informeze care este starea apei. Dar ti-ai gasit ! Probabil Maricescu are alte prioritati nu grija cetateanului.
  Domne’ acest individ are impresia ca este buricul pamintului si ca este de neclintit din primarie.Da dovada de o crasa grandomanie desi il cunoastem cu totii cine este si cit il duce mintea.Va spun eu ca este un tip marunt,care a uitat de unde a plecat si care la un moment dat a prins o conjunctura care l-a instalat in scaunul de primar si se crede zeul pe pamint.
  Bai maricescule fii mai modest ca e mai bine ,nu da dovada de grandomanie.
  Poate altii de pe alte planete nu te cunosc ,dar noi te cunoastem si unii chiar foarte bine.
  Rusine sa-ti fie ca ne sfidezi.Va veni si timpul cind sigur nu vei mai fi in primarie si nu este exclus ca in urma comportamentului care il ai in ultima perioada fata de cetateni acest lucru sa se intimple chiar mai de vreme de alegeri.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro