Preotul dorit de glodenari se înscrie la concursul organizat de Arhiepiscopie pentru postul vacant în localitate

Distribuie:

Preotul Viorel Gheorghe a decis să se înscrie la concursul organizat de Arhiepiscopia Târgoviște pentru postul de preot la biserica cu hramul “Sf. Nicolae”. (Protoieria Pucioasa, comuna Glodeni, post de preot II, biserica cu hramul “Sf. Nicolae”, categoria I, 1.050 familii (are casă parohială). – numire şi transfer.) este anunțul de concurs.

Gazeta Dâmboviței a primit în weekend o scrisoare din partea unei localnice care își manifesta dorința ca preotul să revină în localitatea unde pusese bazele unor acțiuni civice și umanitare pentru tinerii, dar și nevoiașii comunei. Preotul Viorel Gheorghe a fost mutat într-o altă parohie.

 VEZI: Scrisoare emoționantă pentru fostul preot din Glodeni. Oamenii îl vor înapoi: “De când a plecat, nimic nu mai este la fel!”

Iubiți credincioși din parohia Glodeni, am constatat în ultimele zile dragostea pe care mi-o purtați și faptul că doriți să revin la Glodeni. De asemenea am văzut că în spațiul public circulă diverse atacuri la persoană care nu fac cinste misiunii noastre.
Dumnezeu este IUBIRE și ne îndeamnă la IUBIRE față de semeni.
Voi candida pentru postul vacant de la parohia Glodeni și dacă Bunul Dumnezeu va rândui, ne vom revedea în curând!”  a anunțat preotul Viorel Gheorghe, pe facebook.

Vicarul eparhial Ionuț Ghibanu a anunțat tot pe facebook, că preotului i s-a permis să participe la concurs. Rămâne ce acesta să-și depună dosarul și în funcție de criterii să primească sau nu numirea.

Mă bucur că părintele Viorel are atâția susținători in parohia Glodeni, însă nu pot să nu mă întristez când văd că oamenii sunt împărțiți în buni și răi, cu atât mai mult preoții. E bine să fiți informați și nu manipulați. Astăzi, părintele Viorel a venit la Arhiepiscopie și i s-a permis să candideze la postul de preot II, care este vacant. Așteptam depunerea dosarului și după expirarea termenului de candidare, conform Statutului Bisericii Ortodoxe Române, în Permanența Consiliului Eparhial se poate face numirea, în funcție de media de candidare, domiciliu, experiență etc. Apoi, despre PROMOVAREA părintelui Viorel la Pucioasa, ar trebui să știți că dumnealui a depus cerere de înscriere la concursul de intrare în oraș, iar după ce l-a promovat a depus cerere de candidare. Este adevărat că după numire si-a dorit să revină la Glodeni, însă postul era deja ocupat. Având în vedere noua situație în care ne aflăm, preacucernicia sa va candida!” a scris Ionuț Ghibanu.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro