PNL Dâmbovița mai pierde un primar în favoarea PSD

PNL Dâmbovița a rămas și fără primarul din Ulmi, comună aflată lângă municipiul Târgoviște. Edilul Bogdan Tița a însoțit, de Ziua Localității, delegația PSD Dâmbovița condusă  de președintele, Rovana Plumb. Prima pe lista de candidați a partidului, Plumb a socializat cu oamenii,  a răspuns întrebărilor acestora și le-a prezentat prioritățile viitorului mandat de europarlamentar.

PSD Dâmbovița a postat și pe pagina de facebook un mesaj în care dă de înțeles apropierea de edilul din Ulmi. “Echipa PSD Dâmbovița, condusă de președinta organizației, Rovana Plumb, a fost, astăzi,alături de comuna Ulmi, la cea de-a doua ediție a Zilelor localității. Mulțumim primarului Bogdan Tița pentru primirea călduroasă și îl asigurăm că s-a alăturat echipei câștigătoare. Pentru că și #UlmiMeritaMaiMult

Delegația PNL a sosit la Ziua Localității, concomitent cu cea a PSD, dar liberalii nu s-au mai bucurat de prezența edilului. Aceștia au postat și ei pe pagina lor de facebook fotografii de la eveniment, dar fără Bogdan Tița.

Cel mai probabil, urmează o excludere, după modelul Crângurile.

Până acum PSD Dâmbovița nu pare să fi pierdut vreun edil, nici în favoarea PNL, nici în cea a fostului președinte al organizației.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro