PNL Dâmbovița îl amenință pe Ioan Marinescu cu plângerea penală!

Comunicat de presă

            La Târgovişte, ,,juristul”  Ţuţuianu continuă seria ilegalităţilor. Într-o şedinţă extraordinară, invocând motive închipuite de locatarul din Piaţa Tricolorului, aceiaşi consilieri obedienţi, dar inconştienţi, constituiţi ad-hoc într-o majoritate de strânsură, vor să schimbe primarul interimar, deşi prefectul judeţului Dâmboviţa a creat un precedent raportat la cazuri similare (”viceprimarul nu poate fi schimbat decât în cadrul unei şedinţe ordinare, şi nu extraordinare sau de îndată”).

            Consilierii PSD din Târgovişte nu sunt la prima ilegalitate. Acum aproximativ două luni, au făcut tot posibilul ca un ales local PPDD să nu îşi piardă mandatul, deşi partidul îl dăduse afară şi pierduse şi procesul în instanţă. Adevărata miză a PSD şi a lui Ţuţuianu este cu totul alta decât cea declarată public, şi anume acoperirea gravelor încălcări ale legii la Compania de Apă, unde acţionarul majoritar este Primăria Municipiului Târgovişte, dar şi în alte cazuri, pe care le vom dezvălui în perioada următoare.

            Pe aceasta cale, îl avertizăm public pe fostul membru PSD şi actualul prefect, Ioan Marinescu, că se va alege imediat cu o plângere penală pentru abuz în serviciu, dacă va sta în pasivitate şi va gira de legalitate atitudinea PSD Târgovişte. Va avea de optat între a-i face pe plac amicului Ţuţuianu sau a da cu subsemnatul în faţa procurorilor. Lucrurile în judeţul Dâmboviţa încep să scape de sub control şi ne întrebăm dacă instituţiile abilitate ale statului sunt sau nu prezente. Facem această precizare în contextul în care, la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, un  consilier radiat de pe listele PNL este ţinut ilegal în funcţie de acelaşi Ţuţuianu, situaţie faţă de care s-a formulat deja o plângere pentru abuz în serviciu.

Co-preşedinte,                                                             Co-preşedinte,

Iulian Vladu                                                               Ludovic Orban

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “PNL Dâmbovița îl amenință pe Ioan Marinescu cu plângerea penală!

 • 21 februarie 2015 at 22:19
  Permalink

  De precizat ca are diploma de la o facultate de stat, nu una privata. In fine … Va rog sa analizam acest pasaj din text : ” Va avea de optat între a-i face pe plac amicului Ţuţuianu sau a da cu subsemnatul în faţa procurorilor.” Da. Ha ha ha. Sunt curioasa daca au citit cu atentie ce au scris. Acesti domni voiau sa spuna ” daca ii face pe plac amicului o sa dea cu subsemnatul in fata procurorilor”…. dar… s a intamplat ceva … domnii Ludovic Orban si Iulian Vladu nu prea stiu sa exprime ceea ce gandesc… hai ma baieti chiar asa ? :))

  Reply
 • 19 februarie 2015 at 21:50
  Permalink

  „Juristul” Tutuianu? Pai nu știu cum sa va spun dar el chiar are diploma de jurist. Nu știu de ce e pus in ghilimele! A ajuns analfabetul de Vladu sa-l ironizeze?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro