PNL: “Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea au început prigoana dâmbovițenilor din localitățile cu primari PNL”

 

Comunicat de presă

   La o zi de la anunțarea rezultatelor scrutinului din 11 decembrie 2016, liderii PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea, au decis să îi pedepsească pe dâmbovițenii din localitățile conduse de primari ai Partidului Național Liberal, printr-o repartizare profund nedreaptă a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Modul în care conducerea CJD a repartizat sumele nu ține cont de principiul echilibrării bugetelor, ci doar de cel al apartenenței politice a conducătorilor unităților administrativ teritoriale, ignorând nevoile cetățenilor. Ura liderilor PSD nu-i afectează numai pe liberali, ci și electoratul PSD din aceste localități, ceea ce arată lipsa de caracter a celor implicați în această repartizare. Aceasta este bunăstarea promisă de Adrian Țuțuianu!

  În plus, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Adrian Țuțuianu, a decis să nu aloce fonduri pentru nici un proiect în colaborare cu unități administrative conduse de primari PNL, pentru nici un proiect de infrastructură locală, toți banii ajungând în localități cu primari PSD.

  Avem motive reale de îngrijorare cu privire la faptul că administrația județeană din Dâmbovița va funcționa în următorii patru ani ca o poliție politică, dincolo de interesele legitimele ale oamenilor, indiferent de culoarea lor politică.

  În urma consultării în interiorul partidului, consilierii județeni ai PNL au decis să nu participe la ședința CJD convocată, joi, ora 8:00, în semn de protest față de modul în care PSD alocă fondurile publice.

PNL Dâmbovița

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “PNL: “Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea au început prigoana dâmbovițenilor din localitățile cu primari PNL”

 • 14 decembrie 2016 at 8:28
  Permalink

  bai neica nimeni.nu v-atyi saturat de latrat la luna.fiti demni.ati pierdut?capul sus si de la capat.mergeti pe mana dambovitenilor si nu mai primiti venetici.va meritati soarta.cand scoti presedintele din asternutul unora asta e.

  Reply
 • 14 decembrie 2016 at 6:19
  Permalink

  hop, ș-așa și tra-la-la!
  s-au supărat ca văcarul pe sat că au fost excluși de la … pomana porcului.
  să spună ce anume proiecte majore (cu “infrastructura locală” ați învățat să sifonați!) au ratat și cu ce implicații pentru comunitate (de ex. desființarea closetelor din fundul curții – civilitate! – sînt mai importante azi decît niște laptopuri, borduri, ori panseluțe-albăstrele…).
  altfel, mai sus văd un comunicat țîvnos copy-paste actualizat pentru cei care au făcut împărțeala celor “trei paie la cinci măgari” (sîc!), nu pentru poulime.
  cu o așa comunicare ați pierdut lamentabil și continuați, nu vă lăsați!, pînă ce veți crăpa politic, tată! 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro