“Pădurea tomberon” – Dâmbovițenii lasă tone de deșeuri la plimbările prin pădure

Direcția Silvică Dâmbovița a participat și anul acesta la acțiunea “Let’s Do It, Romania!”, amplă acțiune de ecologizare în pădurile de stat administrate, în zonele limitrofe, pe căi de circulație și în zone de relaxare. Din păcate, anual pădurarii și voluntarii care participă strâng cantități impresionante de sticle, ambalaje, textile.

Numai pe raza Ocolul Silvic Sturzeni cele 73 de persoane care au participat la acțiunea de ecologizarea au strâns 259 de saci /1140 kg deșeuri.

Acțiunea a avut loc sâmbătă la ora 9.00, la intrarea pe drumurile forestiere Valea Aninoasei, Valea Fântânii, Tampa, Floru, Vâlcei, Valea lui Bar, Buturoaia, Căldarușa, Valea Câmpului, Strâmba, Valea Tisei, Mărgineanca, Valea Popii, Ruda, Valea Glodului, Baciu.

Este un gest de responsabilitate socială, pe care am ales să-l facem, un exemplu de urmat pentru colegii de generație și nu numai. Suntem convinși, că viitorul poate arăta mai bine doar dacă ne implicăm activ în proiecte de voluntariat care susțin protejarea mediului.” au precizat reprezentanții Ocolului.

În total, în județul Dâmbovița au participat la acțiuni de ecologizare 105 angajați ai Direcției Silvice și 141 de voluntari. Aceștia au strâns aproape 6 tone de deșeuri.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro