Orban pe subiectul Wikileaks: „Nu cred că Vasile Blaga a spus așa ceva! Antena 3 inventează!”

Președintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, a declarat astăzi pentru Gazeta Dâmboviței că nu crede că stenogramele  Wikileaks, prezentate de Antena 3, conform cărora Vasile Blaga spune, în 2009, că Orban ar trebui arestat, sunt reale. Orban a spus că Blaga nu ar fi putut spune așa ceva pentru că nu avea nici un motiv, iar apariția stenogramelor în campania electorală face parte din strategia Antena 3 de „inventare a unor calomnii la adresa liderilor de dreapta”: „Nu cred că Vasile Blaga a spus așa ceva. E necredibil. Eu am avut cu Vasile Blaga, din 2003 de când ne cunoaștem, o relație cât se poate de bună. Și de-a lungul timpului chiar dacă am fost pe poziții diverse niciodată nu s-a deteriorat relația umană pe care am avut-o. Eu nu cred sub nici o formă că Blaga  a putut să spună așa ceva. Dar nici nu știu să existe un motiv ca să spună așa ceva. Antena 3 nu face altceva decât să inventeze calomnii la adresa liderilor dreptei unite și la adresa lui Klaus Iohannis.

 Întrebat dacă a avut cu Vasile Blaga o discuție pe această temă, Orban a precizat că sunt prea prinși cu campania electorală ca să se ocupe cu așa ceva: „Suntem prinși cu campania. Nu cred ca aș fi serios să mă apus să-i zic lui Blaga: Mai ai zis tu așa ceva? Eu nu cred. Sunt convins că nu a zis, iar diversiunile Antenei 3 nu mai prezintă interes.” a mai spus Orban pentru Gazeta Dâmboviței.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Orban pe subiectul Wikileaks: „Nu cred că Vasile Blaga a spus așa ceva! Antena 3 inventează!”

  • 28 octombrie 2014 at 14:00
    Permalink

    Domnule Orban.trezeste-te din bautura ! Nu Antena 3 a propus arestarea matale ci Blaga pe vremea cand era ministru si citea niste hartii despre matale pe care le primea din…..ceruri.

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro