Orban cere arestarea lui Ponta! Ponta îi răspunde cu un citat din Blaga. Vasile Blaga!

     Premierul Victor Ponta a fost prezent astăzi în faţa Camerei Deputaţilor la o dezbare despre votul din diaspora. Inevitabil întâlnirea s-a terminat cu circ şi drept la replică, după intervenţia preşedintelui interimar PNL Dâmboviţa, prim vicepreşedinte PNL, Ludovic Orban. În timp ce liberalii i-au cerut demisia premierului, Orban a spus că acest lucru ar fi insuficient:  ”Pentru mine demisia domnului Ponta este mult prea puțin. Scapă mult prea ușor! Art. 57 din Legea alegerilor prevede că încălcarea dreptului la vot se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.” Cu alte cuvinte Orban îl vrea „legat” pe Ponta.

    Replica acestuia nu a întârziat să apără. Victor Ponta a citat dintr-o stenogramă în care Vasile Blaga ar fi spus, prin 2009, că Orban trebuie arestat: “Aș vrea ca la aceste dezbateri să luăm deciziile rațional, cu bun simț și cu gândire pentru soluții. Nu cu demagogie, cu nu bufonerii, din partea unor bufoni pe care îi știm foarte bine, cu gândul că în 2007-2008 mulți dintre români au plecat din țară tocmai pentru că unii care erau miniștrii la Transporturi furau cu sutele de milioane și cu a spus dl. Vasile Blaga în 2009 că Ludovic Orban ar trebui arestat pentru că n-a fost arestat și atunci mulți români au considerat că aici e o țară în care hoții și bufonii rămân în continuare. Bufoni care, dacă n-ar fi fost pe lista USL, n-ar fi fost astăzi în Parlament cu siguranță pot să ne dea lecții. E o rușine pentru românii din Diaspora să fie reprezentați de bufoni”, a punctat șeful PSD în replică la spusele lui Ludovic Orban.

    În privința votului din diaspora, propunerea premierului Ponta este fie votul prin corespondență, fie votul electronic. …Este foarte clar ca Legea 370 trebuie modificată și dvs., reprezentanții Parlamentului României, sunteți cei îndrituiți prin Constituție să faceți acest lucru”, „Am plătit prețul politic pentru ceea ce s-a întâmplat„, a mai spus primul ministru.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro