Oana Antonescu “plăteşte” pentru rezultatele proaste ale PDL Dâmboviţa în alegerile generale

Oana Antonescu, europarlamentar dâmboviţean, nu se mai regăseşte pe lista de candidaţi a PDL pentru mandatul 2014-2018. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, la care a fost prezentă Andreea Paul, prim vicepreşedinte PDL, preşedintele PDl Dâmboviţa, Iulian Vladu, a mărturisit că Oana Antonescu nu a mai primit un loc eligibil din cauza rezultatelor slabe obţinute de organizaţia dâmboviţeană în alegerile generale de la sfârşitul lui 2012.

În ciuda faptului că europarlamentarul dâmboviţean a avut o activitate recunoscută la nivel european şi de comisarul european Viviane Reding, Oana Antonescu a trebuit să facă un pas înapoi în faţa candidatului propus de organizaţia Prahova, care a avut rezultate mai bune. Conform lui Iulian Vladu, Oana Antonescu a primit locul 9, pe listă, un loc neeligibil, pe care Oana l-a refuzat, cu convingerea că merită mai mult.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, Oana Antonescu se bucură de o imagine bună printre politicieni, nefiind implicată în niciun fel de scandaluri de corupţie pe perioada mandatului şi având o activitate apreciată la nivelul forului european.

Se pare că Oana Antonescu se va întoarce după mai 2014 la munca politică din organizaţia PDL Dâmboviţa.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Oana Antonescu “plăteşte” pentru rezultatele proaste ale PDL Dâmboviţa în alegerile generale

  • 26 martie 2014 at 21:55
    Permalink

    nu i-a iesit jocu lu` comunistu de tasu` .. de ba! cand arunci sageti in aia de ti-au intins o mana .. ia d`aici!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro