O femeie din Aninoasa a murit de la o bacterie din apa cu fecale!

O bătrână din comuna Aninoasa a murit, după ce trei luni s-a chinuit prin spital cu vărsături și boală diareică. Totul i s-a tras după ce a băut apă cu fecale din rețeaua publică de la Aninoasa, în urma accidentului tehnologic când Compania de Apă a livrat apă cu dejecții timp de 6 zile. Pentru bătrână au urmat trei luni de calvar. Femeia a fost internată de mai multe ori, cu diagnosticul rotavirus, pentru că starea ei nu se ameliora semnificativ de la o internare la alta. Avea dureri articulare groaznice, iar diareea și vărsăturile făcuseră din ea o umbră. La capătul acestui chin a decedat. Medicii au stabilit că bacteria clostridium a fost cea care i-a adus sfârșitul. Familia este convinsă că apa cu dejecții i-a adus moartea. Fiica decedatei a intentat un proces împotriva Companiei de Apă. Familia nu doreşte, însă,  ca instituţia în sine să fie trasă la răspundere, ci persoanele care se fac vinovate, de la care doreşte daune morale.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”FPjsMOi9d24″]

„Clostridium difficile se transmite prin intermediul fecalelor, atunci cand cei bolnavi nu se spala pe maini dupa utilizarea toaletei, prin contactul acestora cu alimente, suprafete si obiecte pe care le contamineaza. Bacteria formeaza spori rezistenti care pot persista intr-o camera pana la cateva saptamani sau luni. Daca se va atinge o suprafata contaminata cu Clostridium difficile iar apoi se va ingera un aliment, boala poate fi contactata”  spun specialiştii în privinţa bacteriei care a omorât-o pe femeie.

La debutul scandalului despre apa de la Aninoasa, mai mulţi oficiali exprimau păreri de genul „Bine că nu a murit nimeni!” Şi chiar ar fi fost foarte bine. Doar că la Aninoasa o femeie a murit. De câteva zile, Gazeta Dâmboviţei încearcă, fără succes, să afle care este raportul comisiei interne de stabilire a vinovaţilor. Abia acum înţelegem de ce Compania încearcă să muşamalizeze acest caz extrem de grav. Cerem instituţiilor statului să se sesizeze având în vedere că un om a murit, din incompetenţă, inconştienţă şi reaua credinţă a unora.

directori companie

Citește și

INCREDIBIL! COMPANIA DE APĂ A LIVRAT APĂ CU DEJECȚII LA VIFORÂTA ȘI ANINOASA

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “O femeie din Aninoasa a murit de la o bacterie din apa cu fecale!

 • 3 iulie 2014 at 19:22
  Permalink

  Am inteles ca acelasi lucru l-a facut si Primarul care nu a spus nimic 8 zile. Poate da DNA-ul prin ei un pic.

  Reply
 • 3 iulie 2014 at 19:20
  Permalink

  Intreb din nou, Medicii de familie care stiau din data de 19 de infestarea apei la Aninoasa si au ascuns acest lucru pana pe 26 ale lunii, ce patesc?

  Reply
 • 3 iulie 2014 at 9:04
  Permalink

  La parnaie cu Mafiotii!

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro