MORENI: Alianță PNL – ProRomânia – PER pentru alegerea viceprimarului

Pentru prima dată după revoluție, PSD nu obține funcția de viceprimar al municipiului Moreni, care revine partidului cu cele mai puține mandate câștigate în alegerile locale – ProRomânia. Astfel, Răzvan Bejan va fi viceprimar și va conduce, de facto, majoritatea în Consiliul Local formată din PNL (4 consilieri), ProRomânia (4 consilieri) și PER (3 consilieri).

Nu a fost ușor…dar, am dat peste niște OAMENI cu mare verticalitate cărora doresc sa le mulțumesc…. și aici nu m refer doar la cei doi lideri, Robert Harabagiu (PNL) și Ciprian Băicoianu (PER) , vreau să mulțumesc tuturor colegilor CONSILIERI LOCALI, care au votat cu încredere investirea mea în funcția de Vice-Primar al MUNICIPIULUI MORENI!

Evident ca este o mare responsabilitate și o bucurie în același timp, dar mai presus de trăirile mele, sunt ale dumneavoastră… oamenii din Moreni care ne-au dat girul de încredere și pe care TREBUIE sa nu-i dezamăgim!” a scris Bejan pe facebook.

Alegerea lui Bejan s-a făcut într-o ședință extraordinară care avea pe ordinea de zi o hotărâre legată de buget. Alianța PNL – ProRomânia – PER a venit însă cu solicitarea de suplimentare a ordinii de zi cu alegerea viceprimarului. Primarul Constantin Dinu le-a cerut consilierilor PSD să boicoteze ședința și iasă din sală motivând că va ataca hotărârea (deși nu are motive, fiind perfect legală). Așa s-a ajuns ca PSD să nu facă nici o propunere. Partidul stabilise ca, la Moreni, Nicolae Răbaea să fie susținut pentru funcție, dar în local înțelegerile făcute de primarul municipiului par să fi fost altele. După alegerea viceprimarului, consilierii PSD au fost chemați în sală pentru a vota și bugetul pentru care veniseră.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro