Miculescu: „În Dâmbovița, UNPR nu va face alianță electorală cu PSD”

DECLARAȚIE DE PRESĂ

 

Pentru a înlătura orice suspiciune, dar și pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, vreau să fac următoarele precizări:

 

    În urma consultărilor cu membrii, Biroul Permanent Județean al UNPR Dâmbovița a votat în unanimitate ca la alegerile locale din anul 2016, UNPR Dâmbovița să meargă pe liste separate.

    În Dâmbovița, UNPR nu va face alianță electorală cu PSD. UNPR Dâmbovița va avea candidați proprii pentru Consiliul Județean Dâmbovița și pentru toate cele 89 de primării și consilii locale din județ.

    Vreau să-i asigur pe membrii și simpatizanții UNPR Dâmbovița că nu-mi încalc cuvântul dat, având în vedere faptul că, încă de la preluarea mandatului de președinte al UNPR Dâmbovița, am susținut că niciodată nu mă voi așeza la masă cu cei care astăzi guvernează și gestionează defectuos şi pentru propriile interese banii dâmbovițenilor. Sunt convins că aceştia vor răspunde în fața organelor abilitate ale statului pentru abuzurile și încălcările flagrante ale legii.

     Îi sfătuiesc public pe dl Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, și pe acoliții săi politici să renunțe la a mai transmite în teritoriu bârfe și diversiuni în legătură cu relațiile politice dintre cele două partide, atât timp cât nu există nici cea mai mică șansă ca la alegerile locale din 2016 să fim parteneri electorali în acest județ.

 

 

Președinte UNPR Dâmbovița 

DUMITRU MICULESCU

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Miculescu: „În Dâmbovița, UNPR nu va face alianță electorală cu PSD”

  • 7 decembrie 2015 at 9:55
    Permalink

    Din pacate nu alianta cu PSD este problema pentru UNPR, ci impostorul Gabriel Oprea care va trage partidul sub 2%, asa ca nu este tarziu domnule Miculescu sa candidezi la locale independent! Atat cat iti mai merg afacerile cu carne, merita sa iei si mata un consilier la Doicesti, ca la Targoviste s-a desteptat lumea! Foloseste-o cum trebuie pe Bertha Colea, ea te poate propulsa pentru cateva luni in curvasaria politica din judet!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro