Marius Caraveţeanu, primul candidat oficial pentru şefia PNL Dâmoviţa! Cine îl susţine

Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari, şi-a lansat candidatura pentru şefia PNL Dâmboviţa, în cadrul Comitetului Local din Răcari. Deşi acesta a lansat invitaţia de a participa la eveniment tuturor primarilor liberali, precum şi consilierilor locali care fac parte din partid, puţini au dat curs invitaţiei. Dintre edilii dâmboviţeni, alături de Caraveţeanu s-au arătat a fi doar primarul comunei Dărmăneşti, Valentin Mihalache, Teodora Angelescu, primarul comunei Bezdead şi vicepreşedintele oraşului Titu, Teodor Rădoi. În afară de membrii Comitetului Local Răcari, în sala de festivităţi a Liceului Ion Ghica au apărut şi câteva figuri cunoscute printre liberali. O parte dintre aceştia, precum Jean Popescu, Ion Sorin, Valentin Mihalache, Theodor Bâte, Ovidiu Băsceanu şi Gabriel Grozavu, şi-au arătat susţinerea lui Marius Caraveţeanu pentru şefia PNL Dâmboviţa în mod direct.

“Partidul are nevoie de sânge proaspăt!” (Jean Popescu)

“Am venit aici să-l susţin pe Marius Caraveţeanu astăzi şi voi fi alături de el în continuare şi îl voi susţine din nou, în scurt timp.” (Ion Sorin)

“Şi judeţul nostru are nevoie de resuscitare. Marius Caraveţeanu este îndreptăţit să candideze pentru PNL Dâmboviţa şi sperăm să dovedească că nu l-am susţinut degeaba.” (Valentin Mihalache)

“Îl susţin pe Marius Caraveţeanu să preia frâiele PNL în judeţul Dâmboviţa!” (Ovidiu Băsceanu)

“Pe 2 mai voi fi alături de Marius Caraveţeanu pentru a deveni preşedintele PNL Dâmboviţa!” (Gabriel Grozavu)

Alţii, precum Teodora Angelescu, Aurelian Popa, Elena Mosor şi Cezar Preda, nu au spus răspicat că vor fi alături de primarul oraşului Răcari, în data de 2 mai, când vor fi alegerile, dar în mod indirect şi-au exprimat susţinerea pentru un nou lider liberal în Dâmboviţa.

“Sunt aici pentru colegul meu, Marius Caraveţeanu, şi pentru că întotdeauna am apreciat primarii de la care am avut ceva de învăţat, indiferent de culoarea politică… Succes, domnule primar!” (Teodora Angelescu)

“Organizaţia PNL Răcari este un model şi pentru organizaţiile din celelalte partide, nu doar din PNL. Ne bucurăm că Marius Caraveţeanu este candidat la Dâmboviţa.” (Aurelian Popa)

“PNL trebuie să schimbe generaţiile.” (Cezar Preda)

Toate declaraţiile au fost făcute în adunarea PNL pentru alegerea Comitetului Local Răcari al Partidului Naţional Liberal. N-a fost un vot cu emoţii, ci mai degrabă au fost organizate alegeri aranjate, pentru că în cursă au fost înscrişi candidaţi, conform numărului de locuri şi de funcţii pus la bătaie.

Alegerile pentru preşedinţia PNL Dâmboviţa vor avea loc în data de 2 mai.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Marius Caraveţeanu, primul candidat oficial pentru şefia PNL Dâmoviţa! Cine îl susţine

  • 3 aprilie 2017 at 16:39
    Permalink

    Pentru cei de la Super com cine trebuie să aduca pubele pentru cei ce nu au ,ca banii îi încasați.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro