Marţi, alegeri în TSD Dâmboviţa! Târgoviştea se strânge în jurul lui Andrei Albu

Mai sunt doar câteva zile până la alegerile interne din structura cea mai tumultoasă a social democraţilor: organizaţia de tineret. Cu rezultate previzibile în toate structurile, de la toate nivelurile, datorate intrării în luptă a unui singur candidat, tineretul face notă discordantă cu doi candidaţi puternici, Andrei Albu şi Liviu Vasilescu, ceea ce face ca lupta să fie dusă până la numărarea voturilor. Şi demisia fostului preşedinte al TSD Cornel Ştefan, care a acuzat intervenţia seniorilor partidului în alegerile de la tineret, a făcut şi mai interesantă confruntarea.

Pe timpul campaniei pentru conducerea TSD s-au conturat clar două centre de putere: unul la Târgovişte, în jurul lui Albu şi altul la Moreni, în jurul lui Vasilescu.

La Târgovişte, Albu beneficiază atât de sprijinul organizaţiei de tineret, al cărui preşedinte a fost reconfirmat la începutul acestei luni, cât şi de sprijinul preşedintelui PSD Târgovişte, Cristi Stan, care a postat mesaje de susţinere pe pagina sa de Facebook. Stan va trece şi el prin rutina alegerilor, sâmbătă 23 martie, fără emoţii însă, fiind singurul candidat. TSD Târgovişte este cea mai mare organizaţie a tinerilor social democraţi din judeţ şi cea cu cel mai mare portofoliu de proiecte şi acţiuni ecologice, sociale sau politice.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro